Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δηλώσεις της Αλ.Παπαρήγα από τη ΓΑΔΑ: Ο λαός έχει τη δύναμη να κάνει στην μπάντα την κρατική καταστολή (VIDEO)

Δείτε τη δήλωση της Αλ.Παπαρήγα έξω από τη ΓΑΔΑ ΕΔΩ
Λίγο πριν τις 16.30, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έξω από τη ΓΑΔΑ έκανε την εξής δήλωση:
«Ζητάμε από τον υπουργό Εργασίας να φέρει το βίντεο, εδώ, στην πλατεία Συντάγματος να το δώσει στα κανάλια με τις καταστροφές που τάχα έκαναν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν και δικαίως για τις προκλητικές δηλώσεις, που πραγματικά ξεσηκώνουν.
Πήγαν 40 άτομα πρόσωπο με πρόσωπο, συνδικαλιστές, εκπρόσωποι οργανώσεων, τι να κάνουν; Να καταστρέψουν τα γραφεία τα κομπιούτερ, να δείρουν τον υπουργό; Είναι αστεία πράγματα αυτά.
Και βεβαίως όταν ένας υπουργός κάνει προκλητικές δηλώσεις, έχουν δικαίωμα την άλλη μέρα οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων να πάνε και να διαμαρτυρηθούν.
Αυτό και μόνο έγινε και τίποτα άλλο. Να μας δείξει το βίντεο, όχι να το γυρίσει το βράδυ ή αύριο το πρωί. Και δεν πιστεύω ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να δείξει το βίντεο, η αστυνομία όπως έχουν κάνει σε άλλες περιπτώσεις».

Ερωτηθείσα για τη στάση της αστυνομίας, η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε πως:
«Όταν μια κυβέρνηση δεν είναι διατιθεμένη να κάνει την παραμικρή υποχώρηση σε ένα λαό που υποφέρει, τότε δεν έχει άλλη λύση, παρά το ξύλο. Ο λαός όμως έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη και μπορεί να κάνει στην μπάντα την κρατική καταστολή. Γιατί στο κάτω κάτω, όσοι και να 'ναι οι μηχανισμοί του κράτους, ο λαός είναι πολλαπλάσιος και δεν πρέπει να το φοβηθεί αυτό. Πρέπει να φοβάται τα βάσανα που έρχονται.
Και γι' αυτό θα πρέπει να αποκτήσει σθένος, αντίσταση και να καταπολεμήσει και τα ψέμματα και τις συκοφαντίες. Όπως συκοφαντούν τους εργαζόμενους, ότι ό,τι έχουν απολάβει είναι προϊόν ρουσφετολογίας, συκοφαντούν τώρα, εμφανίζοντας τους εργαζόμενους σαν καταστροφείς, ότι ξοδεύουν την αγωνιστικότητά τους, στο να σπάνε γραφεία ή κεφάλια υπουργών. Τέτοιο ξόδεμα αγωνιστικότητας εμείς δεν το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger