Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η τρέλα του λαού της ΑΕΚ και το deal με τα Σπάτα

Ο αθλητικός Τύπος της Κυριακής "αποθεώνει" τον κόσμο της Ένωσης για τη στήριξή του στην ομάδα μέσω των διαρκειάς, ενώ αναφέρεται και στην παραμονή της ΑΕΚ στα Σπάτα για τα επόμενα δύο χρόνια


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Την παραμονή της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια στα Σπάτα έχει πρώτο θέμα σήμερα η εφημερίδα: "Οριστική και αμετάκλητη η συμφωνία μεταξύ Μελισσανίδη - Νοτιά", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Ξεκάθαρος ο Βασίλης Σίμος μιλώντας στην ΩΡΑ: "Η ΑΕΚ θα παραμείνει στα Σπάτα για τα επόμενα δύο χρόνια. Τυπικό το θέμα των υπογραφών. Καμία ανησυχία δεν θα πρέπει να υπάρχει και κανένα θέμα για τη συνεργασία της ΑΕΚ με την Μεσογαία Α.Ε.". Το ότι η συμφωνία είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ μετά τη συνάντηση που είχαν οι Μελισσανίδης - Νοτιάς αποδεικνύεται από τα έργα που έχουν ξεκινήσει στο τρίτο γήπεδο, από τα έργα αφαλάτωσης, αλλά και από το ότι ο Τίγρης πλήρωσε όλα τα λειτουργικά χρέη που υπήρχαν". Στο θέμα των διαρκείας η εφημερίδα τονίζει: "Γράφει ιστορία ο κόσμος της ΑΕΚ: 7.500 διαρκείας χωρίς τα συνδεσμιακά".
SPORTDAY
Για την αναχώρηση της ΑΕΚ προς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της γράφει η SD: "Ο Δέλλας και οι παίκτες του στρώνονται στην προετοιμασία", αναφέρει η εφημερίδα, η οποία αναλύει τους παίκτες που θα βρίσκονται σε αυτή.
LIVE SPORT
Για "ντέρμπι... διαρκείας" κάνει λόγο η εφημερίδα αναφέρονται: "Έχουν φύγει 7.500 κάρτες διαρκείας, αριθμός που κοντράρει στα ίσα Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Με 17 πρωτάρηδες από σήμερα στο Πήλιο, ο Δέλλας χτίζει... ομάδα από την αρχή".
GOAL
Στο ίδιο μήκος κύματος και το GOAL: "Τρέλα... διαρκείας", γράφει προσθέτοντας στο ρεπορτάζ του:
"Αν και βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και οι περισσότεροι ψάχνουν χρήματα για μικρές αποδράσεις διακοπών, η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η χθεσινή ανακοίνωση της ΑΕΚ ανέφερε πως οι κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν είναι πλέον κοντά στις 7.500, δίχως σε αυτή την καταμέτρηση να περιλαμβάνονται τα συνδεσμιακά εισιτήρια.
Κάτι που με πρόχειρους υπολογισμούς και βάσει των πληροφοριών από τα μεγάλα κλαμπ Αθήνας και περιφέρειας, δείχνει πως η Ενωση έχει καταφέρει ήδη να κάνει πενταψήφιο νούμερο στα εισιτήριά της για τη νέα σεζόν και να έχει αγγίξει τις 10.000.
Τρανή επιβεβαίωση -ειδικά από τη στιγμή που συνδυάζεται και με τις νέες χορηγικές συμφωνίες που έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και παρουσιάζονται παραπλεύρως- πως η ΑΕΚ μετατρέπεται ξανά (έστω και από τη Γ' Εθνική) σε μαγαζί γωνία.
Σε πλήρη αντιδιαστολή με τη μιζέρια που την είχαν οδηγήσει οι πρώην μέτοχοί της, μπαίνει σε διαδικασία αυτοκάθαρσης και δείχνει έμπρακτα πως θα βγει πιο δυνατή από αυτή την περιπέτεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger