Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η Καλλονή 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!


Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μανούσο, η Καλλονή επικράτησε κατά κράτος του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, κερδίζοντάς τον 3-1! Καταπληκτικά και τα 4 γκολ της φιλικής αναμέτρησης, με τον Μίροσλαβ Στοχ να μπαίνει στο 46' και να σκοράρει στο 57'.
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο. Οχι για τον ΠΑΟΚ ή τον Γκαρσία. Ούτε για τον Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στην επανάληψη. Για τον 26χρονο επιθετικό και αρχηγό της Καλλονής, Γιώργο Μανούσκο, ο οποίος με δύο καταπληκτικά γκολ σε διάστημα 3 λεπτών (ασύλληπτο το δεύτερο), έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ 0-2 και υποχρέωσε του φιλάθλους του ΠΑΟΚ να τον χειροκροτήσουν!

Ο Χουμπ Στέφενς, από την πλευρά του, ήταν απογοητευμένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του (αγωνίστηκαν όσοι δεν έπαιξαν στην Ουκρανία με τη Μέταλιστ) και δεν δίσταζε να τους το δείχνει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας, δυσκολεύονταν να απειλήσουν την εστία του Χογκ. Αυτό έγινε ουσιαστικά μια φορά, στο 15', όταν έπειτα από δυνατό σουτ του Νέτσιντ, ο πορτιέρο της Καλλονής απομάκρυνε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.


Όταν δε, η Καλλονή προηγήθηκε 0-2, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και οι... μουρμούρες του κόσμου μετετράπηκαν σε αποθέωση, όταν σηκώθηκε για ζέσταμα ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Σλοβάκος μπήκε στο 46' στη θέση του Αθανασιάδη, αλλά πριν καλά - καλά κοπάσουν τα χειροκροτήματα, η Καλλονή "ξαναχτύπησε". Ο Λεοζίνιο βγήκε σε κατά μέτωπο αντεπίθεση, τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ τον κυνηγούσαν, τον τραβούσαν, αλλά εκείνος τους πέρασε στο σπριντ και έκανε το 0-3!

Στο 57' μετριάστηκαν κάπως οι... αντιδράσεις του κόσμου, αφού ο Μίροσλαβ Στοχ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Δικεφάλου. Επειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ από αριστερά, μείωσε σε 1-3 και έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του, η οποία άγγιξε ακόμη ένα γκολ στο 70' με τον Πέλκα. Η Καλλονή δεν απείλησε στα υπόλοιπα λεπτά, αλλά η κινητικότητα των ποδοσφαιριστών της στην επίθεση, ανέδειξε πολλά κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
15': Μακρινό σουτ του Νέτσιντ, ο Χογκ διώχνει με διπλή προσπάθεια
16': Επικίνδυνο σουτ του Λεοζίνιο, η μπάλα περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Γλύκου
23': Ευκαιρία για την Καλλονή, με τον Μανούσο να μη μπορεί να πιάσει το σουτ από το ύψος του πέναλτι και υπό την πίεση του Λόπεζ
25': Εκτός αγώνα ο Κωνσταντινίδης, λόγω τραυματισμού. Ο Γιάννου ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει
33' ΓΚΟΛ: Προσωπική ενέργεια και καταπληκτικό γκολ από τον Μανούσο (0-1 η Καλλονή), ο οποίος χειροκροτείται από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!
36' ΓΚΟΛ: Ασύλληπτο γκολ από τον Μανούσο, ο οποίος στόπαρε και εκτέλεσε τον Γλύκο από τα 35-40 μέτρα, κάνοντας το 0-2 για την Καλλονή!
47' ΓΚΟΛ: Η Καλλονή βγήκε στην αντεπίθεση, τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ κυνηγούν τον Λεοζίνιο, ο οποίος τους πέρασε στο σπριντ και έκανε το 0-3
57' ΓΚΟΛ: Επειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ από αριστερά, ο Μίροσλαβ Στοχ μειώνει σε 1-3 για τον ΠΑΟΚ
61': Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, αλλά το σουτ του Κάτσε πέρασε πολύ άουτ
70': Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Σιδεράκη να προλαβαίνει τον Πέλκα σε τετ α τετ
77': Καλή συνεργασία Κάτσε - Πέλκα, αδύναμο σουτ του δεύτερου στα χέρια του Σιδεράκη

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος (46' Τζανδάρης), Γκαρσία, Κωνσταντινίδης (26' Γιάννου), Κάτσε, Πέλκας, Αθανασιάδης (46' Στοχ), Νέτσιντ.

Καλλονή (Γ. Ματζουράκης): Χογκ (46' Σιδεράκης), Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Πίντο, Αναστασιάδης, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (75' Ντος Σάντος), Καζάκης (67' Γάλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger