Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Το «site της απιστίας» ήρθε στην Ελλάδα


Τη λύση για τους άπιστους άνδρες και γυναίκες σε όλη την Ελλάδα έρχεται να δώσει μια ιστοσελίδα, η οποία επιτρέπει σε όλους τους δεσμευμένους και τις δεσμευμένες στην Ελλάδα να κανονίσουν ερωτικά ραντεβού.
Η ιστοσελίδα ashleymadison.com άνοιξε τις «πύλες» της στην Ελλάδα στις 13 Φεβρουαρίου του 2013 με σκοπό να προσφέρει μερικές «παράνομες» ώρες στους δεσμευμένους Ελληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της απιστίας, ωστόσο θέλουν να είναι ειλικρινής ως προς την οικογενειακή τους κατάσταση και να την διατηρήσουν ακέραιη, αναφέρει η Espresso.
Οπως αναφέρει στην εφημερίδα η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ιστοσελίδας Κατιλένα Αλπε, τα μέλη ψάχνουν συνήθως για έναν παράνομο σύντροφο για να περάσουν μαζί του μερικές προσωπικές στιγμές, ενώ στη συνέχεια μοιράζονται τα πάντα με τους διαδικτυακούς φίλους τους. «Καθημερινά διαδραματίζονται στην ιστοσελίδα κωμικοτραγικές ιστορίες», δηλώνει η ίδια.

Το «site της απιστίας», έχει κάνει θραύση στους Ελληνες χρήστες του Διαδικτύου, καθώς μέχρι σήμερα 50.241 Ελληνες έχουν γίνει μέλη, με το 34,1 % να είναι γυναίκες και το 65,9% να είναι άνδρες, με τον μέσο όρο των γυναικών να είναι τα 35 έτη, ενώ τον ανδρών τα 37.
Τα πιπεράτα στατιστικά
Η ashleymadison.com, έχει δημοσιεύσει και μερικά στατιστικά στοιχεία μέσω του δημοσιεύματος τα οποία είναι ενδεικτικά για το πως κάνουν «σαφάρι» για την ανεύρεση ερωτικού συντρόφου οι χρήστες της ιστοσελίδας. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, την επομένη ημέρα από την Γιορτή της Μητέρας επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα 16.000 γυναίκες καταγράφοντας αύξηση ύψους 433%. Ο λόγος ήταν πως δεν εκπληρώθηκε η επιθυμία τους να συνουσιαστούν με τον σύζυγο τους.
Τα στατιστικά για τις μητέρες:
-Το 67% των μητέρων δήλωσε πως έχει δεχθεί κλήση από τον εραστή της μπροστά στο παιδί της
-Το 56% δήλωσε ότι άργησε να πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο ή κάποια άλλη δραστηριότητα επειδή είχε ραντεβού με τον εραστή της
-Το 29% δήλωσε ότι άλλαξε τις δραστηριότητες των παιδιών της για να πάει σε ραντεβού με τον εραστή της
-Το 4% δήλωσε πως γνώρισε το παιδί της στον εραστή της με ένα ψευδές πρόσχημα
-Το 2% πιάστηκε στα «πράσα» από το παιδί της με τον εραστή
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger