Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Για Megaλες σφαλιάρες,

Απολυθείτε μεν, αλλά να μαζέψετε τα σκουπίδια, μην τα δουν οι τουρίστες!

  Για Megaλες σφαλιάρες, ο Στραβελάκης στο κεντρικό δελτίο του κυβερνητικού καναλιού. Εκτός ότι μας ενημέρωσε για το διασυμπαντικό σάλο που έχει ξεσπάσει με τον προπηλακισμό του Καμίνη, μας πέταξε και το κουφό.....
  Ενημερώνοντας τον, ο ανταποκριτής του καναλιού ότι οι Δημοτικοί υπάλληλοι θα κατέβουν σε συνεχόμενες απεργίες αντιδρώντας στις απολύσεις τους, απαντάει: "Ελπίζω να μην το εννοούν, και να μην δούμε εν μέσω τουριστικής περιόδου, σκουπίδια στους δρόμους"

     Είναι κατανοητό, ότι όταν κατεβαίνει ένας κλάδος σε απεργία, κατεβαίνουν όλες οι ειδικότητες του. Εφόσον απολύουν δημοτικούς υπαλλήλους, και το σωματείο τους πράξει το αυτονόητο και κατέβει σε αποφασιστικό, πολυ-ήμερο αγώνα, είναι σαφές ότι τα σκουπίδια θα μείνουν στους δρόμους. Αυτό ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας και ο Μητσοτάκης το ήξεραν ότι θα συμβεί, αν επέμεναν στις ανθρωποθυσίες που απαιτεί η τρόικα.

  Αυτοί, οι απέναντι μας, επενδύουν πάλι στον κοινωνικό αυτοματισμό, που θέλει να βάζει τους πολίτες απέναντι από κάθε αγωνιζόμενη κοινωνική ομάδα. Όπως και στην ΕΡΤ, έτσι και εδώ δεν θα τους περάσει......Να φύγουν πρώτα τα σκουπίδια που έχουν κατακλύσει το Μέγαρο Μαξίμου, τα Υπουργεία, και βλέπουμε και για τα άλλα σκουπίδια!

Άνεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger