Σε συγκέντρωση συμπαράστασης σε όσους αγωνιστές σέρνονται στα δικαστήρια επειδή συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις ενάντια στα χαράτσια των διοδίων, καλεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στα δικαστήρια της πόλης τη Δευτέρα 8 Απρίλη, στις 9 π.μ.
Σε ανακοίνωσή του το ΕΚΝΛ τονίζει:
«Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει την ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων ενάντια στα διόδια που εξαπολύθηκε από την κυβέρνηση και την εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα διόδια, με αλλεπάλληλες μηνύσεις και δίκες εναντίον συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και άλλων αγωνιστών στη Θεσσαλία και ευρύτερα, με προφανή στόχο να τρομοκρατήσουν το λαό που αγωνίζεται για την κατάργηση των διοδίων.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι έτσι θα σταματήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στην αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος από τα διόδια, άλλου είδους χαράτσια και τις αντιλαϊκές πολιτικές.
Ο αυταρχισμός και η κρατική τρομοκρατία μέσα από τη χρησιμοποίηση και της δικαιοσύνης δεν πρόκειται να περάσει και να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα του λαού.
Ο αγώνας για την κατάργηση όλων των διοδίων, των κάθε είδους χαρατσιών και την ανατροπή συνολικά της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, μεγάλου κεφαλαίου, θα δυναμώσει γιατί αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα και δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει το σταμάτημα όλων των δικών και κάθε είδους διώξεων ενάντια σε όσους αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων».