Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΟ

ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
Ο κόσμος του πλούτου, ελληνικός και ευρωπαικός ξαναχτυπά, αποκαλύπτοντας το υποκριτικό και αδίστακτο πρόσωπο του.
Οι είδήσεις είναι σκληρές και εξίσου κατεγιστικές.
Η ΑΙΤΙΑ

ΕΙΔΗΣΗ 1η:   Κρίση ειλικρίνειας από τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ
- "Δεν θα επαναλάβουμε ποτέ την λύση που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα"
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

ΕΙΔΗΣΗ 2η: Ακόμα μία αυτοκτονία νεαρού συγκλονίζει την Αιγιαλεία στο νομό Αχαϊας - Ο σπαραγμός των συγγενών του, ξεσήκωσε ολόκληρη τη γειτονιά... Το τραγικό περιστατικό
σημειώθηκε σε χωριό, λίγο έξω από το Αίγιο. Ο 38χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη αγροικίας, στις 02.00 περίπου τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον αυτόχειρα αναζητούσαν από το μεσημέρι της Πέμπτης (14-03-2013) οι δικοί του χωρίς αποτέλεσμα.
Οι έρευνές τους συνεχίστηκαν και μετά τα μεσάνυχτα. Λίγο μετά τις 02.00 ο μικρός του αδερφός μπήκε στην οικογενειακή αποθήκη και οι φωνές του, ξεσήκωσαν την περιοχή. Ο 38χρονος ήταν νεκρός, κρεμασμένος από ξύλινο δοκάρι.
ΕΙΔΗΣΗ 3η: Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από την αυτοκτονία στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού που βρίσκεται στο κέντρο της Καρύστου.. Όλα έγιναν αργά χθες το βράδυ (14-03-2013) σε σπίτι που βρίσκεται στην πόλη της Καρύστου. Το αντρόγυνο βρισκόταν στο σπίτι και ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο. Πρώτος σηκώθηκε ο άντρας που χωρίς να πει τίποτα στην γυναίκα του, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένας πυροβολισμός θα ξεσήκωνε όλη τη γειτονιά και θα έφερνε την αστυνομία. Σύμφωνα με το evianews.com, η 34χρονη γυναίκα άκουσε τον πυροβολισμό, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και βρήκε νεκρό τον σύζυγό της. Τα ουρλιαχτά της, συγκλόνισαν την περιοχή και γρήγορα ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Η αυτοψία έδειψε ότι ο άντρας της, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με ένα πιστόλι.

ΕΙΔΗΣΗ 4η: Εικόνες που πριν από λίγα χρόνια φάνταζαν αδιανόητες εκτυλίσσονται πλέον καθημερινά και σε σχολεία της Πάτρας όπου το μόνο που… ευημερεί είναι η πείνα.
Η πιο πρόσφατη πράξη σε ένα έργο χωρίς τέλος και με πρωταγωνιστές κατά το πλείστον μικρούς μαθητές συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Οβρυάς όταν ένας μαθητής του δευτέρου Δημοτικού πηγαίνοντας στο σχολείο κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων μαθητών αλλά και γονέων.

ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ Ε.Ε., ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΔΡΑ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΕΙΔΗΣΗ 5η:148 μαθητές και οι δάσκαλοί τους έμειναν με το στόμα ανοικτό!
- Τα φρούτα εκτός από σάπια ήταν και εκτός εποχής που κάποιοι τα είχαν φυλαγμένα σε καταψύκτες! Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω κοινοτικών πόρων.

Οι εικόνες είναι τουλάχιστον ντροπιαστικές! Δημοσιεύονται σήμερα στο CretePlus.gr και είναι από Δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. "Πρόκειται για μια ενέργεια απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να μοιράζονται - ούτε κατά λαθος - κουτιά με τρόφιμα ακατάλληλα για να καταναλωθούν. Όταν μιλάμε για μικρά παιδιά, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να αποφεύγονται τέτοια λάθη", αναφέρει δασκάλα του σχολείου, η οποία έστειλε και τις φωτογραφίες, μιλώντας αποκλειστικά στο CretePlus.gr.

 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3.522 σχολεία της χώρας στις 11 από τις 13 περιφέρειες της χώρας.
Όπως ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται μέσω κοινοτικών πόρων και απευθύνεται σε 364.665 μαθητές συνολικά. Πως όμως είναι δυνατόν να εκπαιδευτούν οι μαθητές στην υγιεινή διατροφή όταν τα προϊόντα είναι σάπια; Και άλλο ένα ερώτημα είναι: ποιοί ευθύνονται γι' αυτές τις εικόνες;
ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
ΕΙΔΗΣΗ 6η: Σε προϊόντα της κρητικής εταιρείας, σε σούπερ Μάρκετ του Ηρακλείου, βρέθηκαν ίχνη από dna αλόγου.
Φωτογραφία για Μισό-μισό το αλογίσιο κρέας σε ελληνικά προϊόντα - Κρύβει το γεγονός ο ΕΦΕΤ
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο σύμβουλος σε θέματα ποιότητας της εταιρείας ΚΡΙΒΕΚ, Ανδρέας Στεφανάκης, λέει ότι η εταιρεία αγόρασε τη συγκεκριμένη παρτίδα κρέατος ως ... μοσχάρι
κι αυτό είναι που αναγράφεται και στα παραστατικά της αγοράς. Ήδη από τους περίπου 7 τόνους κρέατος από τη συγκεκριμένη παρτίδα έχουν αποσυρθεί περίπου τρεις. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ηρακλείου Νίκος Τζανάκης τονίζει ότι "Όμως αν είναι αλογίσιο κρέας δεν ξέρουμε σε ποιες συνθήκες και με τί τράφηκε", υπογραμμίζοντας ότι από τη μέχρι τώρα έρευνα όπου βρέθηκε επιμολυσμένο αλογίσιο κρέας προκύπτει ότι πρόκειται για κρέας αλόγου με αναβολικά, με τα περισσότερα άλογα μάλιστα να προέρχονται από ... τον ιππόδρομο.

Και αν τα παραπάνω θεωρηθούν μεμονωμένο περιστατικό καλό θα ήταν να θυμόμαστε το Σκάνδαλο με τις τρελές αγελάδες όταν η βιομηχανία κρέας της Ε.Ε. μετέτρεψε σε κανίβαλα όντα, την πρόταση των Ευρωβουλευτών το αλογίσιο κρέας να προφέρεται στους φτωχούς πολίτες της Ενωμένης Ευρώπης για να το αγοράσουν φθηνότερα, τα κεφτεδάκια και τις τούρτες του ΙΚΕΑ, ή την πρόταση των ελληνικών SUPER MARKET να μπορούν να πουλούν φθηνότερα τα προς λήξη προιόντα τους, αντί να τα αποσύρουν!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΛΑΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Πιστεύετε ακόμη ότι η καπιταλιστική κρίση και η αντιμετώπιση της είναι "εθνική υπόθεση" ή ταξικό ζήτημα;
Πιστεύετε ακόμη ότι μπορούμε και πρέπει να τους Ανεχόμαστε  για πολύ ακόμα;

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ

ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger