Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Οι γραμματείες Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, καθώς και ο σύλλογος Γυναικών Βόλου, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:



«ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΝΤΟΠΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ»

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΗ, 7 μ.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ, στέλεχος της ΠΑΣΥ. Θα υπάρξουν παρεμβάσεις και από εκπροσώπους σωματείων και αγροτικών συλλόγων της περιοχής.

          Είναι κοινή μας υπόθεση η πάλη των φτωχών αγροτών. Είναι δικό μας θέμα η αγροτική ανάπτυξη. Στην Ελλάδα υπάρχουν οι εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες, το έμπειρο αγροτικό και επιστημονικό δυναμικό, τα επιστημονικά και τεχνικά μέσα, οι υδάτινοι πόροι, για να αναπτυχθεί ολόπλευρα η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή, να δώσει ώθηση και στη βιομηχανική παραγωγή.
          Αυτό που απαιτείται είναι σύγκρουση με τις κυρίαρχες πολιτικές και τα κόμματα που τις εφαρμόζουν, ρήξη με την ΕΕ. Χρειάζεται μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη, με κεντρικό σχεδιασμό και παραγωγικούς συνεταιρισμούς της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Προς τα ΜΜΕ: Την ίδια μέρα (27/3) στις 6:30 στο χώρο του Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου με το Βαγγέλη Μπούτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger