Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ - ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

Η μπατσοκρατια στο Αγρινιο δε θα περασει
συγκεντρωση εναντια στην καταστολη πραγματοποιητε αυτη την ωρα στην πλατεια δημαδη στο αγρινιο απο  περιπου νεολαιους οι οποιοι εχουν αναρτησει πανο που γραφει: η μπατσοκρατια στο αγρινιο δε θα περασει.
οι νεολαιοι διαμαρτηρονται για τα πεσιματα απο μπατσους που εγιναν χτες καθολη τη διαρκεια της ημερας.
πιο συγκεκριμενα το πρωι της κυριακης περιπολικο με  καγκουρες σταματαει στην πλατεια αρη βελουχιωτη οπου καθοντουσαν 4 νεολαιοι και επιχειρησαν να τους τραμπουκισουν, οταν ομως οι νεολαιοι απαντησαν δυναμικα οι μπατσοι εγιναν καπνος βριζοντας τις μανες των παιδιων και αλλα τετοια.
νωρις το βραδυ της ιδιας μερας πεσιμο απο ασφαλιτες πραγματοποιητε σε ενα αλλο ατομο στην ιδια περιοχη, οταν το αντιλαμβανονται αυτο οι υπολοιποι 15 της παρεας καταδιωκουν τους μπατσους προξενωντας φθορες στα περιπολικα.
αργοτερα το βραδυ ασφαλιτες καταδιωκουν νεολαιο σε κοντινη αποσταση απο το σπιτι του και για πανω απο μιση ωρα, ωσπου καταφερε να τον χασουν.

αν δουμε οτι και σε αλλες πολεις οπως πχ στην ηγουμενιτσα χτες το πρωι ειχαμε αναλογη σταση απο τους μπατσους απεναντι σε συντροφους που σηκωσαν πανω εναντια στα αστυνομικα βασανιστηρια καταλαβαινουμε οτι προκειτραι για κεντρικη εντολη των γουρουνιων.

ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ - ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger