Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Συντριβή για τον Ολυμπιακό από τη Λεβάντε με 3-0 σκορ

Σε... εφιάλτη εξελίχθηκε για τον Ολυμπιακό ο πρώτος του αγώνας με τη Λεβάντε για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση την Πέμπτη στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» και ηττήθηκαν με 3-0 σκορ από τους Ισπανούς, με αποτέλεσμα να είναι πλέον με το... ενάμισι πόδι εκτός Ευρώπης.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ρίος (10΄), Μπαρκέρο (40΄ πεν.) και Μπόατενγκ (56΄).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά παράπονα έχουν οι Πειραιώτες από τη διαιτησία, καθώς ο Γερμανός ρέφερι έδωσε δύο λανθασμένα πέναλτι στους γηπεδούχους.

Στο πρώτο, ο Μάνουελ Γκρέφε… εφηύρε παράβαση στο 28΄, αποβάλλοντας μάλιστα με δεύτερη κίτρινη τον Αμπντούν, ενώ στο δεύτερο σε μαρκάρισμα που έγινε εκτός περιοχής από τον Χολέμπας, διέταξε η μπάλα να στηθεί στην «άσπρη» βούλα.

Βέβαια, σαν να μην έφτανε στον Ολυμπιακό η κακή διαιτησία του Γκρέφε και η αναιμική του εμφάνιση, είδε παράλληλα και την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, αφού είχε δύο δοκάρια σε κεφαλιά του Μανωλά στο 58' και σε σουτ του Τζιμπούρ στο 88'.

Κίτρινες: Ρίος, Ντιόπ, Ρούμπεν - Αμπντούν, Μοντέστο, Χολέμπας, Μανωλάς, Τζιμπούρ

Κόκκινες: Αμπντούν (28'  δεύτερη κίτρινη)

Λεβάντε (Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ): Νάβας, Ναβάρο, Ρόντας, Χουανφράν, Πέδρο Λόπεθ, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Ρίος (67' Βάλντο), Ντιόπ (60' Μίτσελ), Ρούμπεν Γκαρθία, Μάρτινς (82' Ακουαφρέσκα).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Μανιάτης, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέβας, Μοντέστο (46' Γκρέκο), Φέισα, Μασάντο (75' Φετφατζίδης), Αμπντούν, Βλαχοδήμος (59' Μήτρογλου), Τζιμπούρ.

Διαιτητής: Μάνουελ Γκρέφε (Γερμανός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger