Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αυτοπυροβολήθηκε στην ...

Ένας 42χρονος που διατηρεί βιοτεχνία μαρμάρων στην περιοχή
Απόπειρα, αυτοκτονίας έκανε ένας 42χρονος, σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Σέσκλου, όταν, για άγνωστο λόγο, βγήκε από το αυτοκίνητό του, έβγαλε την καραμπίνα που είχε μαζί του και αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα! Για καλή του τύχη, η απόπειρα έγινε μπροστά στα μάτια ενός φίλου του, που τον μετέφερε με το κλειστό φορτηγάκι του στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ άνοιγαν το δρόμο για να φτάσει έγκαιρα. Αυτή την ώρα ο παραλίγο αυτόχειρας χειρουργείται για να βγει η σφαίρα του όπλου που έμεινε μέσα στην κοιλιά του.

Όπως έγινε γνωστό, από μαρτυρίες,ο 42χρονος, στη 1 σήμερα το μεσημέρι και, ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στην Πλατεία του Σέσκλου, κάποια στιγμή βγήκε έξω, έβγαλε την καραμπίνα που είχε στο αυτοκίνητο και αυτοπυροβολήθηκε.

Αμέσως ο φίλος του τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου και οι γιατροί διαπίστωσαν αιμοδυναμική αστάθεια που οφείλεται στο γεγονός ότι έχασε πολύ αίμα. Ο 42χρονος αυτή την ώρα χειρουργείται και οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ έγινε γνωστό ότι διατηρεί βιοτεχνία μαρμάρων στην περιοχή με τα αδέλφια του, είναι παντρεμένος και έχει τουλάχιστον μια κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger