Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ρε δεν πάμε καλά θα έχουμε και απεργία τώρα !!!

astynomiaΣυνεδριάζει εκτάκτως η διοίκηση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας για την απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας να θέσει σε διαθεσιμότητα πέντε αστυνομικούς, οι οποίοι μαζί με άλλους συναδέλφους τους, μετέβησαν χθες στη Θεσσαλονίκη για να συμπαρασταθούν στον διοικητή της Δίωξης Βόλου που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι και αναγνωρίστηκαν σε πλάνα τηλεοπτικών σταθμών κατά την διάρκεια σχετικού ρεπορτάζ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης κατά την προσαγωγή στην Ανακρίτρια του διοικητή της Δίωξης Βόλου για να απολογηθεί. Φώναζαν συνθήματα στήριξης του διωκόμενου αστυνομικού και χειροκροτούσαν.

Το βράδυ αργά χθες, με απόφαση του αρχηγείου της Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για άγνωστο μάλιστα χρονικό διάστημα. Οι πέντε αστυνομικοί υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες της Μαγνησίας.
Η Ενωση Αστυνομικών αναζητά νομικούς τρόπους για να ανασταλεί η διαθεσιμότητά τους, καθώς –όπως τονίζεται χαρακτηριστικά- είναι άδικη και υπερβολική να επιβάλλεται τέτοια τιμωρία για μία εκδήλωση ανθρωπιάς.
Βαρύ πάντως είναι το κλίμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας από την προφυλάκιση του διοικητή της Δίωξης και την διαθεσιμότητα των πέντε αστυνομικών. 
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΏΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΒΡΗ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger