Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ «Στο πόδι» για την πανθεσσαλική κινητοποίηση

Αποψη από παλαιότερη κινητοποίηση των μικρομεσαίων αγροτών
MotionTeam
Συνεχίζονται οι συσκέψεις για την προετοιμασία της πανθεσσαλικής αγωνιστικής κινητοποίησης - ξεκινάει την Κυριακή 20 Γενάρη, με τα τρακτέρ να βγαίνουν στις πλατείες των χωριών - που οργανώνουν οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των νομών της περιοχής. Στις συσκέψεις γίνεται ενημέρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων για τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, τα αντιαγροτικά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση στα πλαίσια του μνημονίου 3 και τη νέα πολύ χειρότερη ΚΑΠ 2014-2020, καθώς και για τις αποφάσεις για την οργάνωση και την κλιμάκωση της πάλης που πάρθηκαν στην πανθεσσαλική σύσκεψη, που οργάνωσαν οι Ομοσπονδίες, στον Παλαμά Καρδίτσας.Σήμερα Παρασκευή πραγματοποιείται σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας, στις 11 π.μ., στο «Καφέ ΗΔΙΣΤΟΝ» κι αύριο Σάββατο, το απόγευμα στα χωριά των Φαρσάλων Χαλκιάδες, Ζωοδόχος Πηγή, Ευίδριο, Σταυρός.
Στις συσκέψεις που έγιναν μέχρι τώρα έχει αποφασιστεί συγκέντρωση των τρακτέρ, μεθαύριο Κυριακή, σε χωριά των Φαρσάλων, του Δήμου Κιλελέρ, στην Ελασσόνα, και στον Δήμο Τυρνάβου.
Σήμερα, επίσης, γίνονται περιφερειακές συσκέψεις στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα:

  • Στο Ζάρκο, τις 11 π.μ., (Καφενείο «Νικατσιός»), για τους αγροκτηνοτρόφους της περιοχής Φαρκαδόνας και Οιχαλίας. Θα παρευρεθεί ο Β. Μπούτας, πρόεδρος της ΕΟΑΣ Καρδίτσας.
  • Στο Μεγαλοχώρι, στις 7 μ.μ., (καφενείο «Μπαρμπα-Μιχάλης), για τους αγροκτηνοτρόφους των πρώην δήμων Εστιαιώτιδας, Πελλιναίων, Παλιοκάστρου, Παραληθαίων, Καλυβίων και Τρικάλων. Θα παρευρεθεί ο Ρ. Μαρούδας, πρόεδρος της ΕΟΑΣ Λάρισας.
  • Στο Βαλτινό, στις 6.30 μ.μ., (Καφενείο Μάμαλη), για τους αγροτοκτηνοτρόφους των πρώην δήμων Καλλιδένδρου, Φαλώρειας, Πιαλείων και Γόμφων. Θα παραβρεθεί ο Απ. Θωμόπουλος, πρόεδρος της ΟΑΣ Τρικάλων «Η Ανοιξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger