Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Το «ναι» ή το «όχι» του Βιντιάδη περιμένουν στην ΑΕΚ

Ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ βρίσκεται στην Κίνα για χορηγικές συμφωνίες
Το «ναι» ή το «όχι» του Βιντιάδη περιμένουν στην ΑΕΚ


Ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται στην Κίνα όπου σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από του εν Ελλάδι συνεργάτες του, προσπαθεί να φέρεις εις πέρας χορηγικές συμφωνίες οι οποίες θα του επιτρέψουν να πραγματοποιήσει το τελευταίο βήμα για να αποκτήσει τον έλεγχο της κιτρινόμαυρης εταιρείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι διοικούντες την Ενωση, ο κ. Βιντιάδης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ως την ερχόμενη Παρασκευή όταν και θα ενημερώσει την ΠΑΕ για την εξέλιξη των επαφών του στη χώρα της Ανατολικής Ασίας.

Περιμένουν από εκείνον να ανοίξει τα χαρτιά του, να παρουσιάσει το ακριβές ποσό που έχει καταφέρει να συλλέξει ως σήμερα αλλά παράλληλα και να αποδείξει ότι το διαθέτει με την κατάθεση των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων.

Οι ως σήμερα πληροφορίες θέλουν τον κ. Βιντιάδη να έχει εξασφαλίσει από την αγγλική τράπεζα Seymour Pierce χρηματοδότηση ύψους 9 εκατ. ευρώ, ενώ ακόμα 4 εκατ. ευρώ προσπαθεί να εξασφαλίσει μέσω των επαφών του στην Κίνα.

Φέρεται ότι είναι διατεθειμένος να προσθέσει ο ίδιος επιπλέον 2 εκατ. ευρώ, οπότε αν όλα αυτά ισχύσουν, θα εμφανίσει στο τραπέζι 15 εκατ. ευρώ! Τρία εκατ. ευρώ λιγότερα από αυτά που ο ίδιος έχει συμπεράνει ότι απαιτούνται για την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας σε βάθος τριετίας!

Πώς θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει και αυτά; Με άνοιγμα προς τους ανενεργούς μεγαλομετόχους κκ. Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά από τους οποίους θα ζητήσει τη συνδρομή 3 εκατ. ευρώ. Βέβαια για να προχωρήσει στην ενέργεια αυτή θα πρέπει να αποδείξει ότι όντως έχει βρει τα υπόλοιπα 15 εκατ. κάτι το οποίο αμφισβητείται έντονα όχι μόνο από τους δύο προαναφερθέντες αλλά και από τους φίλους της Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger