Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Εμαθε μετά από 30 χρόνια ότι ο κολλητός της είναι ο αδελφός της




Η Νένα Χρονοπούλου και ο Στάθης Ξένος μέχρι τώρα ήταν δυο καλοί φίλοι. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε δώσει στον τραγουδιστή κάποιους στίχους και εκείνος τους ερμήνευσε.

Η σχέση τους ήταν φιλική μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν ο Στάθης Ξένος της αποκάλυψε ότι είναι αδέλφια.Αυτό ήταν κάτι που αγνοούσαν και οι δυο, αφού οι γονείς τους δεν τους είχαν πει ποτέ την αλήθεια. Η αποκάλυψη έγινε από την μητέρα του Στάθη Ξένου, η οποία λίγο πριν πεθάνει αποφάσισε να του πει ποιος είναι ο πατέρας του. Σύμφωνα με την εξομολόγηση της μητέρας του τραγουδιστή, ο βιολογικός πατέρας του δεν ήταν εκείνος που τον μεγάλωσε, αλλά ο πατέρας της Νένας Χρονοπούλου. Όταν ο τραγουδιστής έμαθε την αλήθεια τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, αλλά κυριάρχησε η χαρά, αφού με την ηθοποιό έχουν πολύ καλή σχέση.


Έτσι, μόλις έμαθε την αλήθεια ήθελε να την μοιραστεί με την Νένα Χρονοπούλου, η οποία στην αρχή σοκαρίστηκε, αλλά στην συνέχεια χάρηκε που απέκτησε έναν αδελφό έπειτα από τριάντα χρόνια. Εμείς, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την Νένα Χρονοπούλου, προκειμένου να μας κάνει μια δήλωση, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Τέλος, σύμφωνα με το tlife, η Νένα Χρονοπούλου και ο Στάθης Ξένος έκαναν εξέταση DNA όπου πιστοποιήθηκε το γεγονός ότι είναι αδέλφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger