Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αύριο η κινητοποίηση ενάντια στη φοροεπιδρομή

Πανεργατικό συλλαλητήριο κατά της νέας φοροεπιδρομής της τρικομματικής συγκυβέρνησης, οργανώνει, αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου του Βόλου, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας».
Συμμετοχή στο συλλαλητήριο έχουν, μέχρι στιγμής, δηλώσει η Ενωση Εργατοϋπαλλήλων Τύπου - Χάρτου και Γραφικών Τεχνών Ν. Μαγνησίας, το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Σωματείο Εργαζομένων στην Coca-Cola, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποπ. Τροφίμων Ν. Μαγνησίας, το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις Carefour - Μαρινόπουλος, παράρτημα Ν.
Μαγνησίας, το Σωματείο Εργαζομένων ΒΕΜΕΚΕΠ, η ΕΛΜΕ Ν. Μαγνησίας, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι: Δασκάλων, ΙΑΚΑ, ΠΤΕΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Σωματείο Ξυλουργών, οι επιτροπές αγώνα: Επισιτισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Εμπορίου οι Λαϊκές Επιτροπές: Χρυσοχοΐδη - Αγ. Γεωργίου, Ν. Δημητριάδας, Καραγάτς, Χιλιαδού, Καπακλί.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Συνδικάτο απαιτεί την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, του τέλους επιτηδεύματος, του έκτακτου ειδικού τέλους για τις ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες (χαράτσι ΔΕΗ), του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και επισημαίνει οι εργαζόμενοι απαντούν στη νέα φοροκαταιγίδα, δηλώντας «δεν έχουμε και δε θέλουμε να πληρώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger