Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Όλοι στα δικαστήρια! Να αθωωθούν οι εργαζόμενοι αγωνιστές !

 Με γελοίες  και αστήρικτες κατηγορίες οδηγούνται αύριο, Δευτέρα  19 του Νοέμβρη, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης,  δύο εργαζόμενοι σε δήμους και ένας συνδικαλιστής δάσκαλος, γιατί συμμετείχαν στην μαζική συγκέντρωση των εργαζόμενων στους ΟΤΑ και  άλλων κλάδων έξω από την ΔΕΘ, με αφορμή την ελληνογερμανική  συνέλευση  και την παρουσία του προκλητικού γερμανού υφυπουργού Φούχτελ, την Πέμπτη 15/11.

Το κυνηγητό και οι συλλήψεις που έγιναν μια ημέρα μετά την κινητοποίηση, ήταν  αποτέλεσμα  κυβερνητικής εντολής για να εξευμενιστεί η γερμανική κυβέρνηση και να κτυπηθεί ο ηρωικός αγώνας των εργαζόμενων στους ΟΤΑ ενάντια στις μαζικές απολύσεις. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο οι τρεις κυβερνητικοί συνεταίροι, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, να στείλουν τους αστυνομικούς μέσα σε σχολείο για να συλλάβουν μπροστά στους μαθητές του, τον αγωνιστή δάσκαλο Θανάση Αγαπητό, λίγα λεπτά αφότου τελείωσε η σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου!

Η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, εξελίσσεται στην πιο βάρβαρη και τρομοκρατική  μεταπολιτευτική κυβέρνηση ενάντια στις λαϊκές και εργατικές κινητοποιήσεις, απεργίες και καταλήψεις. Η βία και η τρομοκρατία είναι το μόνο όπλο που τους έχει απομείνει απέναντι στην καθολική λαϊκή αντίθεση στην πολιτική  των Μνημονίων και του ξεπουλήματος της χώρας στους ιμπεριαλιστές. Με την βία όμως δεν αντιμετωπίζεται η λαϊκή πλειοψηφία  παρά μόνο προσωρινά. Ότι και αν κάνουν,  στο τέλος οι αγώνες του λαού μας ενάντια σε αυτούς που σήμερα καταστρέφουν την  ζωή του και το μέλλον των παιδιών του, θα νικήσουν!

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί  τους εργαζόμενους και την νεολαία της πόλης σε μαζική μαχητική παρουσία έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα  19/11, στις 12 το μεσημέρι.  Για να απαιτήσουμε να αθωωθούν οι αγωνιστές εργαζόμενοι . Για να ακουστεί δυνατά η φωνή της κοινωνίας που αντιστέκεται, δεν σκύβει το κεφάλι, δεν τρομοκρατείται και στο τέλος θα νικήσει !

Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης
ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger