Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Σκιάθος-Α.Ε 2002 3-1


Ο Τσάγγαρης πέτυχε το τρίτο γκολ της Σκιάθου
Τους 12 βαθμούς έφτασε η Σκιάθος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ μετά την εντός έδρας νίκη της πριν από λίγο επί της Α.Ε 2002 με 3-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν νωρίς να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ του Μιχαλόλια στο 8’ και του Ντερβίσι στο 18’, με τον σκόρερ να είναι ο τελικός αποδέκτης μιας εκπληκτικής εναλλαγής της μπάλας, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 25’ είχε δοκάρι.

Το 3-0 έγινε στο 49’ με τον Τσάγγαρη, με τη Σκιάθο, που είχε κι άλλες ευκαιρίες, να κλειδώνει νωρίς το τρίποντο. Η Α.Ε 2002, που έδειξε παρά την ήττα αρκετά βελτιωμένη και είχε χαμένα τετ-α-τετ στο πρώτο μέρος με τον Σκρέκα και στο δεύτερο με τους Καραμίχαλο και Φιλίππου, πέτυχε το γκολ της τιμής στο 90’. Μετά από φοβερή προσπάθεια του Στουμποβίκου, η μπάλα έφτασε στον Καλαϊτζίδη, που με έξοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι στερήθηκαν των υπηρεσιών των βασικών Παπαϊωάννου και Φουρκιώτη, που υπέστησαν την προηγούμενη βδομάδα διαστρέμματα.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Πρίφτι Ν. (46’ Σκέμπι) Γκάγκας, Πέτρου, Ευσταθίου, Γκίνης (75’ Σανιδάς), Αποστολίδης, Μιχαλόλιας, Δερβίσι (60’ Ντάμτσιος), Τσάγγαρης
Α.Ε 2002: Δούκας, Καλαϊτζίδης, Γκάλιος, Τσιργής (46’ Σφέτσιος), Κόρμπας, Σταθόπουλος, Κότσκα, Καραμίχαλος, Φιλίππου (65’ Στουμποβίκος), Σκρέκας (46’ Σκουργιάς), Βέργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger