Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
                                                                  
   Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις όπου εμφανίζεται ως βέβαιη η εκ νέου περικοπή των ήδη χαμηλών μισθών μας και συντασσόμενοι με την απόφαση της Ομοσπονδίας για δυναμικές κινητοποιήσεις, συναντηθήκαμε με τα Διοικητικά Συμβούλια των Αστυνομικών και Πυροσβεστών του Νομού μας .
   Με  δεδομένη την αντικειμενική δυσκολία μετακίνησης ικανού αριθμού συναδέλφων, λόγω απόστασης και οικονομικών στην Αθήνα , και προκειμένου να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό σε αυτήν την κινητοποίηση   ,αποφασίσαμε να μετακινηθούν συνάδελφοι αντιπροσωπεύοντας μας   προς στο κέντρο όπου λογικά μπορούν να   παραβρεθούν συνάδελφοι από την ηπειρωτική χώρα,
και επιπλέον  να παραχωρήσουμε κοινή συνέντευξη τύπου τα Δ.Σ  των Ενώσεων στα μέσα ενημέρωσης την ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ και ώρα 10π.μ και συγκέντρωση με πορεία διαμαρτυρίας την ΠΕΜΠΤΗ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11π.μ  στην πλατεία ΣΑΠΦΟΥΣ..
 Πιστεύουμε ότι με τις ενέργειες αυτές θα συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο στον κοινό αγώνα όλων των ένστολων όλης της χώρας.
   Θεωρούμε ότι είναι πλέον αυτονόητη η παρουσία όλων  γιατί επιτέλους πρέπει αυτή η λαίλαπα των μέτρων  και η κοροϊδία να σταματήσει                                                                                        
      ΜΕ     ΤΙΜΗ
                                                                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                        
                                                                             
               Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ 
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger