Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Νεαροί τουρίστες χτύπησαν με αυτοκίνητο ταξιτζή στη Σκιάθο μετά από καυγά που είχαν!

Τον τραυμάτισαν και αναζητούνται από Λιμενικό και Αστυνομία
Σε σοβαρό τραυματισμό ενός 61χρονου ιδιοκτήτη ταξί στη Σκιάθο, κατέληξε φραστικό επεισόδιο που είχαν στις 4 σήμερα τα ξημερώματα τέσσερις νεαροί τουρίστες, που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Βόλο με επιβατικό - τουριστικό σκάφος και παρελήφθη από τι ΕΚΑΒ στις 8.50 το πρωί, ενώ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, με κάκωση αυχένα.
Όλα έγιναν στις 4 σήμερα τα ξημερώματα, όταν στην πιάτσα ταξί στο λιμάνι της Σκιάθου, παρέα νεαρών τεσσάρων ατόμων, που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, διαπληκτίστηκαν με τον 61χρονο, που βρισκόταν εκεί με άλλους τέσσερις συναδέλφους του, για άγνωστο λόγο. Ξαφνικά, ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλε μπρος και όρμησε προς τον 61χρονο, τον οποίο έριξε στο έδαφος και τραυμάτισε στον αυχένα.
Οι νεαροί έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια και θαμώνων που βρισκόταν στα καταστήματα της παραλίας.
Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου και στις 6 το πρωί στο Βόλο, με επιβατηγό - τουριστικό σκάφος.
Τόσο η Αστυνομία, όσο και το Λιμεναρχείο Σκιάθου, που ενεργεί προανάκριση, αναζητούν το Ι.Χ. και τους τέσσερις νεαρούς, που έγινε γνωστό ότι δεν είναι κάτοικοι Σκιάθου, αλλά επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger