Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ήσυχο το κεφάλι του με ...πονοκέφαλο;

Ήσυχο το κεφάλι του με ...πονοκέφαλο;

Τον Κατσουράνη σκέφτεται να βάλει στη θέση του Μπουμσόνγκ ο Φερέιρα, στη ρεβάνς με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, αν και ο Έλληνας μέσος δεν έχει δείξει ποτέ αξιόλογα στοιχεία αμυντικού...
Αυτή είναι η αλήθεια και όσοι παρακολουθούν τακτικά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού το γνωρίζουν καλά. Μπορεί ο Κατσούρ να ανταποκρίνεται στη θέση του αμυντικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση.
Ένας σύγχρονος αμυντικός, όπως είναι ο Μπουμσόνγκ, δεν έχει καμία σχέση με τον Κατσούρ. Που δεν είναι γρήγορος, σπάνια πηδάει για κεφαλιά και γενικά το στιλ του δεν είναι του σέντερ μπακ-σκύλου.
Μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας με την πρώτη πάσα, αλλά στα αμυντικά του καθήκοντα έχει πρόβλημα ακόμα και όταν παίζει αμυντικός-χαφ. Ένας λόγος παραπάνω εναντίον στην επιθετική γραμμή της Μάλαγα, που έδειξε στο "Ροσαλέδα" πως πετάει φωτιές.
Θα πει κάποιος και ποιον να βάλει; Αυτό είναι θέμα του Φερέιρα και του σχεδιασμού που έγινε μέσα στο καλοκαίρι. Η λύση του Κατσουράνη, πάντως, "κουτσαίνει" και αυτό το έχουμε δει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια.
Αν χρειαστεί να το δούμε μία ακόμα, στο πιο κρίσιμο -οικονομικά- παιχνίδι της σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί τύχη και αμυντικά για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger