Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ο μέχρι πρότινος διοικητής του Α.Τ. Σκοπέλου Διαμ. Καρβέλης, ορίζεται διοικητής στο Α.Τ. Βελεστίνου. Και Ο μέχρι πρότινος διοικητής του Α.Τ. Αλμυρού Γρ. Ακρίβος, ορίζεται διοικητής στο Α.Τ. Σκοπέλου

Αλλαγές στις διοικήσεις Αστυνομικών Τμημάτων της Μαγνησίας
Αλλαγές επέρχονται στις διοικήσεις Αστυνομικών Τμημάτων στη Μαγνησία, μετά την τοποθέτηση αξιωματικών με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο μέχρι πρότινος διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, υποδιευθυντής Γιάννης Τόλιας, ορίζεται διοικητής στο Α.Τ. Ν. Ιωνίας και ο μέχρι πρότινος διοικητής Ν. Ιωνίας, υποδιευθυντής Βαγγέλης Βαϊράμης, μετατίθεται και ορίζεται διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου Διοικητής ορίζεται αστυνόμος Α’ ο Κ. Λαγός, ενώ αστυνόμος Β’ Γιάννης Κονδυλογιάννης, παραμένει αναπληρωτής διοικητής της υπηρεσίας.
Ο μέχρι πρότινος διοικητής του Α.Τ. Αλμυρού Γρ. Ακρίβος, ορίζεται διοικητής στο Α.Τ. Σκοπέλου, ενώ ο μέχρι πρότινος διοικητής του Α.Τ. Σκοπέλου Διαμ. Καρβέλης, ορίζεται διοικητής στο Α.Τ. Βελεστίνου.
Τέλος ο Ηλίας Βαλκανιώτης που υπηρετούσε με απόσπαση ως διοικητής στο Α.Τ. Μηλεών, ορίζεται πλέον διοικητής στο τμήμα εκεί.
Επισημαίνεται ότι από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης του Αρχηγού στον κάθε αξιωματικό, δίνεται προθεσμία πέντε ημερών προκειμένου να ασκηθούν τυχόν προσφυγές και στη συνέχεια θα οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα.
Όσον αφορά στους Υποδιοικητές δεν σημειώθηκαν αλλαγές, ενώ οι νέοι διοικητές θα πρέπει να αναλάβουν καθήκοντά μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger