Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τρίωρη στάση εργασίας εργαζομένων στους ΟΤΑ Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας, αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην 3ωρη Πανελλαδική στάση εργασίας εφαρμόζοντας την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ αύριο Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ. καθώς και τις τρεις τελευταίες ώρες εργασίας για τις απογευματινές βάρδιες των εργαζόμενων στους Δήμους του Ν. Μαγνησίας.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με μοναδικό στόχο να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση στο οξυμένο πρόβλημα αντιμετώπισης των Δανείων των εργαζομένων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας, με ομόφωνη απόφαση του καλεί το Εργατικό Κέντρο Βόλου, το Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, τις Ομοσπονδίες - Ενώσεις Επαγγελματοβιοτεχνών Βόλου (ΕΒΕ), κ.α. σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με σκοπό το συντονισμό της δράσης, την Τρίτη 24 Ιουλίου, στο Δημαρχείου Βόλου (αίθουσα εκδηλώσεων) στις 12 το μεσημέρι.

Τέλος τα μέλη του προεδρείου καταδικάζουν τη χρήση βίας των κατασταλτικών μηχανισμών της κρατικής εξουσίας στους απεργούς της Χαλυβουργίας Ασπροπύργου για την λύση της 9μηνης απεργίας τους.

Καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ

Η ΔΑΣ- ΟΤΑ εργαζομένων Ν. Μαγνησίας καταγγέλλει και καταδικάζει την βάρβαρη εισβολή των ΜΑΤ στη «Χαλυβουργία Ελλάδος» μετά από εισαγγελική εντολή. Καταγγέλλει τη χρήση χημικών, τον ξυλοδαρμό και τις συλλήψεις των απεργών, προκειμένου να προστατευτεί ο απεργοσπαστικός μηχανισμός του βιομηχάνου Μάνεση.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ καταγγέλλει τις παρατάξεις του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας, ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΚΕ –ΔΑΚΕ που ενώ στα λόγια έκαναν ότι στηρίζουν τους απεργούς στην πράξη αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους απεργούς Χαλυβουργούς στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger