Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μαχαίρωσε τρεις

Αναζητείται από την Αστυνομία ο δράστης του επεισοδίου με τρεις μαχαιρωθέντες στις Πινακάτες Πηλίου

Ένας αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που ζει και εργάζεται στην περιοχή των Πινακατών Πηλίου, είναι ο δράστης επεισοδίου που έγινε προχθές τη νύχτα στον ορεινό οικισμό και στο οποίο τραυματίστηκαν τρεις Έλληνες, ένας πατέρας, ο γιος του και η κόρη του… Ο δράστης, που εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία, φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τους τρεις, επειδή του έκαναν παρατήρηση…
Μια παρατήρηση και μια λογομαχία ήταν αρκετά, για να ανάψουν τα αίματα ενός Αλβανού που ζει και εργάζεται στις Πινακάτες το τελευταίο διάστημα.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, όταν στην οικία Ελλήνων γιόρταζαν την ονομαστική γιορτή ενός Απόστολου. Ο Αλβανός διερχόταν έξω από την οικία με δίκυκλο, το οποίο ωστόσο έκανε πολύ θόρυβο. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, από την οικία του εορτάζοντα έκαναν παρατήρηση στον Αλβανό, για το θόρυβο του δικύκλου, ίσως να αντηλλάγησαν και «βαριές κουβέντες». Ο Αλβανός έφυγε, αλλά επέστρεψε δριμύτερος, παρέα με έναν 34χρονο συμπατριώτη του και κρατώντας μαχαίρι…
Ο 60χρονος, πατέρας των δύο θυμάτων, θύμα και ο ίδιος του δράστη, βγήκε και λογομάχησε με τον αλλοδαπό, ο οποίος τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Ανάμεσά τους προσπάθησε να μπει η 34χρονη κόρη του, η οποία επίσης δέχθηκε πλήγμα με το μαχαίρι στο πόδι της, ενώ ο αδερφός της προσπάθησε να αφοπλίσει το δράστη, αλλά πριν το κατορθώσει, δέχθηκε πλήγματα στο χέρι και ελαφρά στην κοιλιακή του χώρα.
Μετά το επεισόδιο ο δράστης εγκατέλειψε τα θύματά του και το μαχαίρι και εξαφανίστηκε. Ο δεύτερος Αλβανός συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα παραπέμπεται στο Αυτόφωρο, με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα φόνου. Ο δράστης αναζητείται από προχθές και ομάδες αστυνομικών και της ΟΠΚΕ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή των Πινακατών, Βυζίτσας και Μηλεών, για την ανεύρεσή του.
Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ΙΧ αυτοκίνητο στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου ο Έλληνας πατέρας και η κόρη του νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ ο γιος εξήλθε χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger