Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία στοιχείων των νεφροπαθών από την Αντιπεριφέρεια Λάρισας»


 
Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων των νεφροπαθών – δικαιούχων του προνοιακού επιδόματος από την Αντιπεριφέρεια Λάρισας (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας), γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στις πρώτες Περιφερειακές Ενότητες της Ελλάδας που πραγματοποίησαν τάχιστα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.
Ήδη οι σχετικές καταστάσεις με τα ονόματα των 311 δικαιούχων έχουν αποσταλεί στο τραπεζικό σύστημα «Δίας» και εναπόκειται πλέον στο αρμόδιο υπουργείο να πιστώσει τα χρήματα στους λογαριασμούς των νεφροπαθών.
Η αρμόδια διεύθυνση της Αντιπεριφέρειας Λάρισας εργάστηκε με εντατικούς ρυθμούς ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση και ολοκλήρωσε πολύ γρήγορα τον έλεγχο των καταστάσεων των νεφροπαθών, με στόχο την ανακούφισή τους.
Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε προς αυτή την κατεύθυνση και η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου «Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας είχαμε ως μέλημα την όσο το δυνατόν ταχύτερη επεξεργασία των στοιχείων των νεφροπαθών της περιοχής μας. Ο στόχος μας επετεύχθη και συγχαίρω τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης δημόσιας Υγείας που υπερέβαλλαν εαυτόν για να ανταποκριθούν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger