Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΑΕΚ: Δεν καταθέτει τα... όπλα ο Νικολαΐδης

Με τους Ανδρέα Δημητρέλο και Γιώργο Γρυσμπολάκη συναντήθηκε το απόγευμα της τρίτης στο γραφείο του στο Μαρούσι ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στο ραντεβού του με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, το οποίο διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ο πρώην πρόεδρος παραδέχθηκε πως δεν έχει βρει τη λύση που θα ήθελε, για να βγει η ομάδα από το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να το έχει καταφέρει μετά τις εκλογές και έκανε τις προτάσεις του για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας, μέσω συνεργασίας του Νίκου Κωστένογλου με τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα και Βάιου Καραγιάννη.

Ο Δημητρέλος, εξερχόμενος από το γραφείο του Ντέμη, μίλησε για τη δίωρη συνάντησή τους, τονίζοντας ότι άμεσα δεν υπάρχει βιώσιμη λύση από τον πρώην πρόεδρο της «Ένωσης» και ότι ίσως υπάρχει μετά τις εκλογές, όταν υπάρξει σταθερότητα στη χώρα σε πολλά επίπεδα.
«Τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν είναι κάτι καινούργιο, υπάρχει συσσώρευση προβλημάτων και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό και στην εφορία.
Ενημερώσαμε τον Ντέμη Νικολαΐδη για τα θέματα που υπάρχουν και ο ίδιος μας είπε τη γνώμη του για τον χειρισμό που θα μπορούσε να γίνει. Είπαμε ότι θα συνεχίσουμε σαν Διοικητικό Συμβούλιο, εφόσον το επιλέξουν οι μέτοχοι στη Γ.Σ.» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και εν συνεχεία απάντησε σε ερωτήσεις.
Για το αν ξεκαθάρισε ο Ντέμης τι θα κάνει: «Ο ίδιος αυτό που μας είπε είναι πως δεν έχει βρει την οριστική λύση που θα ήθελε, την οποία όμως μπορεί να έχει μετά τις εκλογές.  Άλλα εμείς πρέπει αυτό το χρονικό διάστημα να βρούμε λύσεις, για να λειτουργεί η εταιρεία μέχρις τις 30/6».
Για τον χρόνο που πιέζει και τι σκοπεύουν να κάνουν: «Δεν μπορούμε να γεννήσουμε τα λεφτά. Με τον κ. Νοτιά δεν έχω μιλήσει.

Οι Supporters αυτό που μπορούσαν να κάνουν μέχρι τώρα, τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο, το έχουν κάνει, αλλά δεν φτάνει.
Επομένως, η επόμενη κίνηση για να βρεθούν χρήματα είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρυχθεί αύριο, είτε μέσω των εισιτηρίων διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν άμεσα. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, θα δούμε».
Για την εφορία και τα χρήματα που χρωστάει η ΑΕΚ: «Συζητήσαμε και αυτό το θέμα, σας είπα πως για να μπουν λεφτά, θα μπουν είτε από την αύξηση είτε από τα διαρκείας.

Και η φορολογική ενημερότητα είναι πρόβλημα για την αδειοδότηση, αλλά όχι μόνο αυτό. Πρόβλημα είναι και το κατά πόσο η εταιρεία θα είναι βιώσιμη την επόμενη χρονιά.  Υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν πως η εταιρεία μπορεί να είναι βιώσιμη, αλλά το πρόβλημα είναι η ρευστότητα που πρέπει να αποκτήσουμε τους επόμενους δύο μήνες.
Σας είπα ποιοι είναι οι μοναδικοί πόροι που μπορούν να υπάρξουν. Δεν υπάρχει άλλος οικονομικός πόρος».
Για το αν θα πάει ο Ντέμης στη Γ.Σ.: «Όχι δεν θα έρθει. Θα μας στείλει το πρωί ένα έγγραφο, το οποίο θα διαβάσουμε. Με αυτό θα ενημερώνει για τη στάση που θα κρατήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger