Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ενθουσιώδης, με παλμό και όγκο η συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε στο Πεδίο του Άρεως !

Το Κ.Κ.Ε είναι εδώ ,ενωμένο δυνατό !

ΤΟ ΚΚΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ

ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !




Οι εντυπώσεις μου από την δυναμική συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε στο Πεδίον του Άρεως.

Το Κ.Κ.Ε πραγματοποίησε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα μόλις 8 μέρες μετά τις εκλογές.Για ακόμα μια φορά απέδειξε πως η βάση του Κ.Κ.Ε είναι ενωμένη και αποφασισμένη να στηρίξει τις επιλογές του κόμματος ! Νέοι, νέες, οικογένειες με παιδιά, συνταξιούχοι ,άνθρωποι του μόχθου, ενώθηκαν μαζί ,ξανά για να μεταφέρουν παντού μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.Από την Αθήνα σε κάθε μεριά της χώρας.

Με τον παλμό και το πλήθος της συγκέντρωσης στο Πεδίο του Άρεως διαψεύστηκαν όσοι θεωρούν δεδομένο πως το Κ.Κ.Ε σε περίπτωση νέων εκλογών θα υποστεί απώλειες !

Η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε μεταξύ άλλων έστειλε το μήνυμα της αφύπνισης και του συναγερμού του λαού γιατί μπορεί να βρεθούμε πάλι απέναντι στις κάλπες και απέναντι σε διλήμματα και αυταπάτες.


Η μεγάλη κινητοποίηση των φίλων του Κ.Κ.Ε στην συγκέντρωσης της Δευτέρας αποδεικνύει πως το Κ.Κ.Ε ίσως είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα πλέον που μπορεί να βγάλει στους δρόμους οργανωμένα και ειρηνικά χιλιάδες πολίτες όλων των ηλικιών.

Ας μεταδοθεί αυτό το μήνυμα ελπίδας και προοπτικής σε όλη την Ελλάδα ! Οι φίλοι και φίλες του Κ.Κ.Ε, οι απλοί ψηφοφόροι του παλιοί αλλά και όσοι το ψήφισαν για πρώτη φορά, μπορούν να δουν ότι το Κ.Κ.Ε έχει πάλι δίκιο.Αλλά αυτό δεν αρκεί.

Πρέπει να εκφραστεί και στην κάλπη να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος !

Μηνύματα απαισιοδοξίας δεν χωρούν στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Ελληνικός λαός.

Το Κ.Κ.Ε πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και θα δικαιωθεί . Ο λαός μπορεί να αλλάξει την ψήφο όποτε γίνουν ξανά εκλογές και να κάνει πανίσχυρο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.Το Κ.Κ.Ε αγαπητοί αναγνώστες του kke4ever δεν πατά σε 2 βάρκες.Αυτό το αναγνωρίζουν ακόμα και οι ταξικοί του εχθροί γιατί είναι μια αλήθεια που ανατρέπεται !

Σε επόμενη ανάρτηση ολόκληρη η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα σε μια συγκέντρωση που προμηνύει την λαϊκή αντεπίθεση !


Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger