Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς ΑΤΜ σε Γκύζη και Ελληνορώσων

Ανάληψη ευθύνης

Σε μια περίοδο γενικού αποπροσανατολισμού, το κράτος μέσω των μηχανισμών του προσπαθεί να κερδίσει χαμένο έδαφος. Μιλάει για εθνική οικονομική κρίση και ταυτόχρονα προπαγανδίζει την εθνική ενότητα.
Προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα ασφάλειας εμπιστοσύνης και ελπίδας χρησιμοποιώντας τις εκλογές ως ψευδαίσθηση της λαικής εξουσίας ενώ ταυτόχρονα στοχοποιεί αγωνιστές δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας και εξοπλίζεται με νέους νόμους που καταστούν πιο αποτελεσματικό το έργο του. Στην περίπτωση των Α.Μητρούσια, Γ.Καραγιαννιδη, Κ.Σακκα, οι οποίοι έχοντας εκτίσει το προβλεπόμενο 18μηνο προφυλάκισης βρίσκονται εκ νέου προφυλακισμένοι, επιβαρυμένοι από ¨καινούριες¨ κατηγορίες.
            Μέσα σε μια χρονική συγκυρία που η κοινωνία ελπίζει στην εκλογική διαδικασία και σε ένα δημοκρατικό σύστημα που έχει ήδη καταρρεύσει, περιμένοντας έτσι διέξοδο από την κρίση και επιστροφή στην ¨κανονικότητα¨, εμείς στεκόμαστε απέναντι στο κράτος και το σύστημα που το συντηρεί, εντύνοντας τον αγώνα.
            Στις 2/05 και 3/05 τοποθετήσαμε εμπρηστικο μηχανισμό στα ΑΤΜ της Εθνικης τράπεζας στο Γκύζη και της Attica bank στην Ελληνορώσων. Αφιερώνουμε το χτύπημα στους Α.Μητρούσια, Γ.Καραγιαννίδη, Κ.Σακκά, Σ.Αντωνίου που συνεχίζουν τον αγώνα μες στις φυλακές.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ  Α. ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ, Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, Κ. ΣΑΚΚΑ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ




 Γείτονες με θέματα αυπνίας 
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1399516 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger