Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

«Ανεμομαζώματα...»

AΠΟ antigeitonies

Το one man show του κ. Δ. Καζάκη συνεχίζεται. O εν λόγω αφού παλιά θήτευσε στο ΚΚΕ, αφού πιο πρόσφατα τον έκαναν φίρμα οικονομολόγο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ που τον περιέφεραν σε πόλεις, χωριά και γειτονιές, αφού πέρασε και από τη Σπίθα και αφού έπηξε η αριστερά του διαδίκτυου από τίτλους του στυλ "Τάδε Έφη Καζάκης", αποφάσισε να ηγηθεί στους τωρινούς καιρούς ελέω Θεού και απουσία ανθρώπων του λεγόμενου ΕΠΑΜ, ν’ αρθρογραφεί στο Ποντίκι και να έχει ­μέχρι πρόσφατα­ ραδιοφωνική εκπομπή. Πλέον και εφημερίδα. Σε δημόσιες συγκεντρώσεις, από την εποχή του "Συντάγματος", παρουσιάζεται με άψογο αμερικάνικο προπαγανδιστικό ύφος, πολυπράγμων, «πολύπλαγκτος», πολύξερος.
Όμως το τελευταίο διάστημα κι αφού ξεφορτώθηκε τις αριστερούτσικες ιδέες του κατάργησε τους διαχωρισμούς αριστερά και δεξιά, συναγελάζεται με εθνικιστές κι εθνικιστικές ιδέες, ταλαντεύεται με ποιον θα πάει και ποιον θ’ αφήσει. O ίδιος λέει ότι κουβεντιάζει και με ΣΥΡΙΖΑ και με τον... Καμμένο. Κι όπου κάτσει!!
Διότι η αντιμνημονιακή ρητορεία είναι σαν τη βάρκα. Σε βγάζει για λίγο αλλά δεν αντέχει σε μεγάλες φουρτούνες. Για τον Δ. Καζάκη θα ισχύσει η σοφή λαϊκή ρήση «Ανεμομαζώματα...».
Σχόλιο από τον Λαϊκό Δρόμο συμπληρωμένο δεόντος!

Read more: http://antigeitonies.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html#ixzz1rg2AlhZN

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε.

Powered By Blogger