Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Φιάσκο Νάκου και Σούρλα στη Μαγνησία! Έχει πέσει πολύ κράξιμο!

Οι πολίτες του Νομού Μαγνησίας είναι αγανακτισμένοι με όλη την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Νάκος και Σούρλας, δέχτηκαν έντονες αποδοκιμασίες τόσο από τους Αλμυριώτες όσο και από τα γύρω χωριά. Ενδεικτικό το γεγονός που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην εκκλησία του Πτελεού.
Ο Θανάσης Νάκος πήγε να εκκλησιαστεί και συνάντησε το μένος των κατοίκων. Τον πέταξαν έξω από το Ναό του Θεού και τον αποδοκίμασαν έντονα. "Τώρα μας θυμήθηκες; Τόσα χρόνια τί έκανες?" φέρεται να του είπαν οι κάτοικοι του χωριού. Ετοιμάζει μεγάλο "φούμο" ο Δήμος Αλμυρού στους υποψηφίους του Σαμαρά και όχι μόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω βουλευτής ακύρωσε την ομιλία του στην Ευξεινούπολη, αφού συγκεντρωθήκανε μόνο 5 άτομα!! Και πολλά ήτανε! Από την άλλη μεριά ο συνυποψήφιός του κ.Σούρλας σε συγκέντρωση που έκανε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αλμυρού δεν κατάφερε να μαζέψει παραπάνω από 50 άτομα!

Ο Δήμος Αλμυρού δηλώνει ΑΝΤΙ- ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ και το ρεύμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ολοένα και μεγαλώνει! Δεν μασάνε πλέον οι πολίτες από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα φωνάζουν "ΜΑΥΡΟ στο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!" και δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ένα από τα μικρά κόμματα!
Είναι περιττό βέβαια να πούμε ότι κανένα εκλογικό κέντρο δεν έχει ανοίξει, αλλά και καμιά ομιλία δεν πρόκειται να γίνει στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger