Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Νεολαίοι του ΚΚΕ(μ-λ)

Μας θέλουν υποταγμένους
Σε αυτές τις εκλογές ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό που μας ζητάνε δεν είναι μόνο η ψήφος μας, είναι στοίχιση σε μια προοπτική πείνας και εξαθλίωσης. Όλα τα κόμματα που στήριζαν με χέρια και με πόδια την πολιτική του συστήματος της υποτέλειας και της εξάρτησης σε ΗΠΑ-ΕΕ-ΔΝΤ –ΝΑΤΟ, έρχονται σήμερα να μας πούνε ότι όλα μας τα όνειρα χωράνε στο …κουτί μιας κάλπης . Ότι είναι ώρα ευθύνης και περίοδος μεγάλων ευκαιριών και ότι πρέπει να σταθούμε προ των ευθυνών μας και να ματώσουμε κι άλλο για να βγούμε από την κρίση. Ξέρουμε όμως ότι ψήφος στις δυνάμεις του συστήματος , είναι υποθήκη του μέλλοντος μας και της ίδιας μας της ζωής.
Μας θέλουν σύγχρονους δούλους
Όλη η νεολαία πλήττεται με τον πιο βάρβαρο τρόπο από τον μαθητή που πετιέται έξω από το σχολείο και σπρώχνεται στην παιδική εργασία και τη μαθητεία, στον φοιτητή που διαγράφεται από το Πανεπιστήμιο και του καταργούν το άσυλο και το δικαίωμα να αγωνίζεται, μέχρι τον νέο που έρχεται αντιμέτωπος με την ανεργία που αγγίζει το 50% και απασχολείται με όρους σκλαβιάς στα σύγχρονα εργασιακά σκλαβοπάζαρα. Μας θέλουν να σκύψουμε το κεφάλι για να κερδοφορούν τα ξένα και τα ντόπια αφεντικά από τον ιδρώτα και τον κόπο μας. Μας θέλουν δέσμιους για να ξεκινήσουν από εμάς την ‘’ανάπτυξη’’ τους, ενώ εμείς θα παλεύουμε, για να επιβιώσουμε στο μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν. Μας θέλουν αποχαυνωμένους από τα ναρκωτικά και διασπασμένους γιατί όπως λένε «για όλα φταίνε οι μετανάστες».
Θέλουμε να ζήσουμε
Για εμάς όμως το μέλλον δεν βρίσκεται στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της εξαθλίωσης . Γιατί ανακαλύψαμε τη δύναμή μας μέσα από τα κινήματα, τις πλατείες και την Αντίσταση. Γιατί ξέρουμε ότι μετά τις εκλογές έρχεται καινούργια πιο βίαιη και πιο βάρβαρη επίθεση για εμάς. Γιατί καταλαβαίνουμε πως το μόνο μας όπλο απέναντι τους είναι οι συλλογικοί ανυποχώρητοι και οργανωμένοι αγώνες μας . Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε θα την πατήσουμε από τα δήθεν «αντι-μνημονιακά» αναχώματα που μας πλασάρουν ούτε όμως και από τις αριστερές εφεδρείες που φαντάζονται «αριστερές κυβερνήσεις». Γιατί γνωρίζουμε πιο καλά από κάθε άλλη φορά ότι αυτό το σύστημα δεν παίρνει από διορθώσεις δεν φτιάχνεται δεν καλλωπίζεται. ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ
Θα εξεγερθούμε
Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε έναν σκληρό, μακρόχρονο ταξικό πόλεμο που έχει κηρύξει το κεφάλαιο και ο ιμπεριαλισμός απέναντι στον κόσμο της δουλειάς και τις νέες γενιές. Για μια τέτοια αντιπαράθεση πρέπει να οργανωθούμε και να αντισταθούμε έχοντας ξεκάθαρο ότι οι συσχετισμοί διαμορφώνονται στους δρόμους, στα σχολειά, στις σχολές, στους χώρους δουλειάς. Θα ξεσηκωθούμε γιατί οι εκλογές αυτές όπως και οι προηγούμενες δεν θα μας λύσουν τα προβλήματά μας. Θα συμμετέχουμε για να καταγράψουμε την δυσαρέσκεια και την οργή μας. Θα στηρίξουμε τις δυνάμεις της Αντίστασης και της Ελπίδας γιατί μετά την 6η Μάη έχουμε πολλούς αγώνες και κινήματα να τροφοδοτήσουμε. Γιατί αυτό που θέλουμε είναι ένας κόσμος χωρίς την εκμετάλλευση του κεφαλαίου και ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που μακελεύουν λαούς. Γιατί θέλουμε ένα κόσμο με ειρήνη, δουλειά ,δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη όπου αφέντες θα είμαστε εμείς, ο κόσμος της δουλειάς. Γιατί ξέρουμε καλά πως το παρόν μας είναι η Αντίσταση και το μέλλον μας η Ανατροπή.



ΨΗΦΙΣΤΕ-ΣΤΗΡΙΞΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger