Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Παρά τα προβλήματα, η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και θα το αποδείξουμε όλοι μαζί στις 6 Μαΐου», δήλωσε στη διάρκεια περιοδείας του ο βουλευτής της ΝΔ. Θαν. Νάκος


 Παραδείγματα ανάπτυξης η Ανάβρα και η Ζαγορά
Με κατοίκους της  Ζαγοράς και της Ανάβρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νάκος, κατά την περιοδεία του που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.
Σχολιάζοντας παράλληλα την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ στο Ζάππειο τόνισε ότι εμείς προτείνουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, όχι εκτελώντας απλώς υποδείξεις της Τρόικας, αλλά με σχέδιο και όραμα, όπως επιτάσσει το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.
«Η ελπίδα, παρά τη συννεφιά που έφεραν όσοι υποστηρίζουν ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, υπάρχει και είναι ζωντανή. Οι πολιτικές τους πάσχουν, όχι οι άνθρωποι», σχολίασε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ και έφερε ως παραδείγματα τα επιτεύγματα των τοπικών κοινωνιών σε Ζαγορά και Ανάβρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger