Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Μαγνησίας






Ανακοινώθηκε από την Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) το ψηφοδέλτιο Μαγνησίας για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Υποψήφιοι θα είναι : Κανελλής Δημήτριος: αυτοαπασχολούμενος, μέλος της πανελλαδικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Μαγνησίας.Νίτης Νικόλαος: Οικοδόμος, μέλος του κινήματος αντίστασης στις γειτονιές, μέλος του συνδικάτου οικοδόμων.Ντούρος Ευστάθιος: Άνεργος γεωπόνος, πρώην μέλλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων φοιτητικών συλλόγων. Παυλίδης Αλέξανδρος: Βιομηχανικός εργάτης στην ΜΕΤΚΑ, μέλος του συνδικάτου μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας».Σκούφογλου Νικόλαος: Φοιτητής, μέλλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου Ιατρικής Αθήνας. Χονδρογιάννης Σταμάτης: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Ιδιωτικός Υπάλληλος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και Χουλιάρα Μαγδαληνή-Ιωάννα: Φοιτήτρια.

Το πολιτικό στίγμα, το πολιτικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα δράσεων της προεκλογικής παρέμβασης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου της Τρίτη 24/4 στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger