Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μεγάλη προβολή της ΣΚΟΠΕΛΟΥ στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας, ο Δήμος ΣΚΟΠΕΛΟΥ στην έκθεση REISELIV 2012, Lillestrøm, ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

Την 2-4/3/2012 στο Lillestrom Νορβηγίας, πραγματοποιήθηκε η Έκθεση REISELIV 2012 ( www.messe.no/Reiseliv) στην οποία συμμετείχε ο ΕΟΤ με περίπτερό του.
Η Έκθεση έλαβε χώρα στον Εκθεσιακό χώρο Norges Varemesse. Φέτος, η προσέλευση των επισκεπτών στην έκθεση REISELIV ήταν ιδιαίτερα μειωμένη καθώς προσέλκυσε 20.184 επισκέπτες εκ των οποίων 199 διαπιστευμένοι εκπρόσωποι τύπου έναντι 31.374 του περσινού έτους. Η αιτία της μειωμένης προσέλευσης έγκειται στο γεγονός ότι η φετινή έκθεση συνέπεσε χρονικά με την διοργάνωση πρωταθλήματος χειμερινών αγώνων (αστοχία προγραμματισμού των διοργανωτών της Έκθεσης).
Στο καλαίσθητο περίπτερο του Ε.Ο.Τ συμμετείχαν ως συνεκθέτες η Περιφέρεια ΚΡΗΤΗΣ, η ΡΟΔΟΣ με τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (PROTOUR), ο Δήμος ΣΚΟΠΕΛΟΥ, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και εκπρόσωποι του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort και Eva Bay Hotel (Κρήτης).
Ο Διευθυντής του γραφείου Ε.Ο.Τ Σκανδιναβίας κ. Θεόδωρος Θαλασσινός από κοινού με τους συνεκθέτες του περιπτέρου ΕΟΤ πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους των Tour Operators, ”VING”, ”STAR TOUR”, ”APOLLΟ”, τουριστικούς πράκτορες και εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών (Norwegian).
Ο Αντιπρόεδρος του T.O APOLLO, κ. Τάκης Φιλιππόπουλος παρευρέθηκε στην Έκθεση και επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΟΤ μαζί με τον αντιπρόσωπο του APOLLO στην Νορβηγία κ.Leo Berbu. Στο Περίπτερο του ΕΟΤ, ο Δήμος Σύρου (Δήμαρχος κ. Δεκαβάλας) μέσω του εκπροσώπου του στο Όσλο κ. Ευάγγελου Νομικού, τίμησε τον  Αντιπρόεδρο του T.O APOLLO, κ. Τάκη Φιλιππόπουλο για τις πολύχρονες υπηρεσίες του στην τουριστική ανάπτυξη της Σύρου.
Στα πλαίσια της Έκθεσης, ο Tour Operator APOLLO σε συνεργασία με τοπικό φορέα είχε στήσει μια «ελληνική ταβέρνα» μέσα στον εκθεσιακό χώρο, παραπέμποντας ολοκληρωτικά σε παραδοσιακή νησιώτικη ταβέρνα και το κοινό μπορούσε να αγοράσει γεύμα (ελληνικές συνταγές) και να καθίσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με υπόκρουση ελληνική μουσική.
Το Περίπτερο του ΕΟΤ τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Νορβηγία, κος. Αντώνιος Βλαβιανός.

1 σχόλιο:

εκθεσιακά περίπτερα είπε...

FETRIX Α. Ε, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ
Μια κατασκευή που μπορεί να εγγυηθεί ποιοτικά ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με προκατασκευασμένα Panels ή σε ήδη δομημένα περίπτερα.

Σπονδυλωτοί σκελετοί αλουμινίου
Συναρμολογούμενα από προκατασκευασμένα Panels,
Συνδυασμός προφίλ αλουμινίου,
Φωτεινά δάπεδα
κατασκευές περιπτέρων εκθεσεων |
εκθεσιακά περίπτερα |
περίπτερα εκθέσεων |
δομή εκθεσιακού περιπτέρου

Powered By Blogger