Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στο Βόλο αύριο η Αλέκα Παπαρήγα


Επίσκεψη και περιοδεία στο Βόλο θα πραγματοποιήσει αύριο η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα.
Όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους, συνέντευξη Τύπου και ομιλία σε εκδήλωση της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ.
Ειδικότερα η κ. Παπαρήγα θα επισκεφθεί τους εργαζομένους ΒΕΚ-ΜΕΚ στο χώρο του εργοστασίου στη μία το μεσημέρι και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τη διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων της ΚΟΝΤΙ στο ξενοδοχείο «Park» στις 17.00 και αμέσως μετά θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Τέλος η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Βόλου στις 20.00.
«Κάλπικα διλήμματα»
Στο μεταξύ σε ανακοίνωσή της για το «κούρεμα» των αποθεματικών, η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ, αναφέρει τα εξής: «Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, ο ΣΕΒ, τα παπαγαλάκια τους συνεχίζουν, με μεγαλύτερη ένταση, το βρώμικο πόλεμο εναντίον του λαού. Τρομοκρατούν με το ζήτημα της «ακυβερνησίας» ή διαφορετικά της «ισχυρής κυβέρνησης» που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Λένε ψέματα για άλλη μια φορά και επιπλέον επιχειρούν να «θολώσουν τα νερά». Με τέτοια και άλλα ιδεολογήματα επιδιώκουν να κερδίσουν χρόνο και παράλληλα να συνεχίζουν τη βάρβαρη πολιτική τους.
Μετά τα χαράτσια και τη φοροληστεία, την εκτίναξη της ανεργίας, τη δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου του λαού που επέβαλε η πολιτική τους, έρχονται τώρα να δικαιολογήσουν ότι το «κούρεμα» κατά 70% στα αποθεματικά των νοσοκομείων, των Πανεπιστημίων, των ΤΕΙ, του ΟΕΚ, των ασφαλιστικών ταμείων, γίνεται για να σώσουν τη χώρα από το χάος.
Γι’ αυτό και όλη η προπαγάνδα τους επικεντρώνεται σε κάλπικα και εκβιαστικά για το λαό διλήμματα.
Η μόνη απάντηση είναι να τσακιστούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και εκείνα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποτελούν δεκανίκια τους. Να ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ. Να δημιουργηθεί το πρώτο μεγάλο ρήγμα στο αστικό πολιτικό σύστημα, να διευρυνθεί μετά τις εκλογές κάτω από την αντεπίθεση ενός ισχυρού εργατικού λαϊκού κινήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger