Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Για την αναβολή της σημερινής κινητοποίησης


Στον σημερινό τύπο αλλά και σε χθεσινά blogs δημοσιεύεται η αναβολή της κινητοποίησης που είχαμε ομόφωνα οργανώσει οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας.

Το σκεπτικό το οποίο αναφέρεται στα δημοσιεύματα δεν το έχουμε προσυπογράψει, ότι δηλαδή δήθεν πειστήκαμε από τις δηλώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ στην πανθεσσαλική σύσκεψη της 16ης Μάρτη στη Λάρισα.
Αντίθετα! Όλες οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον διοικητή του ΙΚΑ παρέμειναν στο ίδιο ασαφές πλαίσιο που αναφέρεται και στο Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 2012.
Η αναβολή της κινητοποίησης των εργαζομένων του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας έγινε κατόπιν ασφυκτικών πιέσεων, με προσωπικές επιθέσεις εναντίον συναδέλφων για την τύχη τους στο νέο οργανόγραμμα του ΙΚΑ.
Επίσης στο ΔΣ του Συλλόγου μας την Δευτέρα 19/3, το θέμα της κινητοποίησης μας δεν συζητήθηκε καν!
Η απόφαση της αναβολής της κινητοποίησης πάρθηκε κατά πλειοψηφία και ανακοινώθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου μας με την απαράβατη προϋπόθεση ότι θα γινόταν γενική συνέλευση του συλλόγου μας για τη λήψη αποφάσεων πάνω στα επίμαχα ζητήματα του νέου οργανογράμματος.
Στον πρόεδρο του συλλόγου μας εγχειρίστηκε ανακοίνωση μας με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο.
Παραμένουμε απόλυτα αντίθετοι στο νέο οργανόγραμμα του ΙΚΑ το οποίο διαλύει την υπάρχουσα δομή του, δεν διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας, δεν εξασφαλίζει την πρόσβαση των ασφαλισμένων σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και επί της ουσίας διαλύει το ΙΚΑ μετά από 75 χρόνια λειτουργίας.



21-3-2012
Εργαζόμενοι ΙΚΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger