Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παρασταση Διαμαρτυριας στη ΔΕΗ για το χαράτσι απο το ΠΑΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ



ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
ΧΙΛΙΑΔΟΥΣ – ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
ΑΓ. ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ – ΑΝΑΚΑΣΙΑΣ – ΑΝΩ ΒΟΛΟΥ
ΚΑΡΑΓΑΤΣ - ΑΝΑΛΗΨΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας.

Οι Λαϊκές Επιτροπές Χιλιαδούς -Αγ. Βασιλείου, Ν. Ιωνίας, Αγ. Αναργύρων, Καραγάτς - Ανάληψης, Αγ. Γεωργίου – Χρυσοχοϊδη, Αγ. Ονουφρίου – Ανακασιάς – Άνω Βόλου Θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, στην οδό Λαρίσης, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, ώρα 12:00 το μεσημέρι, όπου θα παραδώσουν δηλώσεις πληρωμής του ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς την πληρωμή του απεχθούς χαρατσιού για τα ακίνητα.
Κοινή απαίτηση είναι να καταργηθεί το χαράτσι τώρα και να σταματήσουν οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος. Να σταματήσουν επίσης όλα τα αντιλαϊκά  φορολογικά μέτρα που πετσοκόβουν το λαϊκό εισόδημα, για να εξασφαλιστούν τα κεφάλαια που θα στηρίξουν και θα διασφαλίσουν περισσότερα κέρδη στην πλουτοκρατία και στα μονοπώλια.
Οι Λαϊκές Επιτροπές καλούν του εργαζόμενους; να μην υποκύψουν στην τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ- ΝΔ (και ΛΑΟΣ), να  απειθαρχήσουν και να ανατρέψουν την αντιλαϊκή πολιτική που στερεί στα λαϊκά στρώματα βασικά κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger