Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Χρεοκοπημένοι και "Οποιον πάρει ο Χάρρυς"!

Χρεοκοπημένοι και "Οποιον πάρει ο Χάρρυς"! : Χρεοκοπημένος επιστρέφει ύστερα από 10 χρόνια στις μπουάτ ο Χάρρυ Κλυνν με την παράσταση «Οποιον πάρει ο Χάρρυς». O «γελωτοποιός της Ρωμιοσύνης» θα στρέψει τα

Χρεοκοπημένος επιστρέφει ύστερα από 10 χρόνια στις μπουάτ ο Χάρρυ Κλυνν με την παράσταση «Οποιον πάρει ο Χάρρυς». O «γελωτοποιός της Ρωμιοσύνης» θα στρέψει τα βέλη του προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ απευθυνόμενος στους τριακόσιους της Βουλής δηλώνει ευθαρσώς: «Δεν θα σας επιστρέψουμε να βάλετε υποψηφιότητα»…

«Αυτό είναι το σλόγκαν μας» δηλώνει ο Χάρρυ Κλυνν στην «Εspresso» μιλώντας για την παράσταση που ετοιμάζει πυρετωδώς προκειμένου να κάνει την πρεμιέρα του αρχές Μαρτίου στην «Αποθήκη» του «Μύλου» της Θεσσαλονίκης.

«Είναι μια παράσταση δυόμισι ωρών, βασισμένη στη σάτιρα, στο καλό τραγούδι και στα multimedia» διευκρινίζει ο ίδιος, που για να επιτευχθεί ο στόχος του επέλεξε τους καλύτερους μουσικούς από τη συμπρωτεύουσα και συγκρότησε την μπάντα του με την επωνυμία «Χρεοκοπημένοι».

Το σχήμα πλαισίωσε με τρεις νέους πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές, όπως είναι η Μαίρη Δούτση, η Ροντίνα και ο Δαμιανός Νικολαΐδης. Ως πρώτο όνομα κάλεσε τον Ηλία Κλωναρίδη. Ο Χάρρυ Κλυνν θα τραγουδήσει και θα παίξει έχοντας στο πλευρό του τον μόνιμο τα τελευταία χρόνια συνεργάτη του Δημήτρη Μιναρτζή.

«Κάνω επίθεση στους πολιτικούς με κάποιες προφητικές αναφορές μου που από το 1983, όπως λέω στο "Δοξάστε με", για την συμπεριφορά μέχρι σήμερα. Πέραν τούτων δεν βγάζω απέξω την ευθύνη τη δική μας, τους εαυτούς μας δηλαδή. Κάνω σκληρή κριτική και στον Ελληνα που ψηφίζει και αναδεικνύει αυτά τα πρόσωπα και είναι ένα κομμάτι της διαφθοράς, της υπάρχουσας διαφθοράς που ξεκινάει από το σπίτι και τελειώνει στο γραφείο του όποιου πρωθυπουργού» υπογραμμίζει ο Χάρρυ Κλυνν δίνοντας το στίγμα αυτής της δουλειάς, που θα δει και το αθηναϊκό κοινό από τη σκηνή του «Gagarin».

Σχολιάζοντας τη γενικότερη κατάσταση ο σπουδαίος συγγραφέας και ηθοποιός καταθέτει τις εκτιμήσεις του: «Τα πράγματα γενικότερα τα βλέπω πολύ άσχημα. Δεν έχουμε μπει ακόμα στον δίαυλο της δυστυχίας, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα χρεοκοπήσουμε».
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger