Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΣΚΙΣΤΙ ΤΣ, ΓΑΜΙΣΤΙ ΤΣ, ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙ ΤΣ!

 φόλα στα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και τα παρακρατικά τσιράκια του που ξεκολάνε αφίσες
το μεσημερι της δευτερας 27-2-12, συντροφοι και συντροφισες εκαναν αφισοκολληση σχετικα με τα τελευταια γεγονοτα καταστολης στο αγρινιο. (η αφισα ειναι εδωhttp://leguilotine.blogspot.com/2012/02/blog-post_28.html και εδω http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1381959)
γυρω στις 2 τη νυχτα αυτοκινητο με 4 παρακρατικους μπραβους του μωραιτη, με φουλ φεης και κρατωντας σπατουλες και αλλες λεπιδες, επιδοθηκε στο σκισιμο  των αφισων σε ολο το κεντρο του αγρινιου.
μετα την επιθεση στα γραφεια του, σε ανακοινωση του ο υπουργος, μιλησε για "μονιμους κουκουλοφορους", "αλητες της κουκουλας" και αλλα παρομοια. εδω βλεπουμε ομως πως μαλλον το αντιθετο συμβαινει. δηλ αυτοι που λειτουργουν νυχτα και με κουκουλες ειναι το σιναφι του και τα τσιρακια τους.
οσο για την εκτιμιση του οτι θα συνεχισει να περπαταει αναμεσα σους συμπολιτες του στους δρομους του αγρινιου,  επρεπε να ακουσει τι μας ελεγε ο κοσμος οταν κολαγαμε την αφισα.
μαλλον ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα για σας στο αγρινιο κυριε μωραιτη, για αυτο καλα θα κανεται να συνεχισεται να κυκλοφορατε και να δρατε νυχτα και με κουκουλες και οπλα, αν και παλι μπορει να ανταμωθουμε...

οι μπραβοι του που απειλησαν κοσμο που διαμαρτηρηθηκε για το σκισιμο των αφισων - να προσεχουν. την επομενη φορα θα τους περιμενουμε...

φόλα στα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και τα παρακρατικά τσιράκια τους
οταν διαφορος κοσμος στην πλατεια δημοκρατιας διαμαρτηρηθηκε για το σκησιμο των αφισων τα τσογλανια του μωραιτη αρχισαν να βριζουν χυδαια και με μισος κανοντας και κινηση εναντιον εργαζομενου σε παρακειμενη καφετερια. του προεταξαν τις σπατουλες που κρατουσαν τον απειλησαν και τον εβρισαν χυδαια.
οι συντροφοι μερα μεσημερι ξεκινησαν την αφισοκοληση περιπου 10 ατομα και τελειωσαν υπερδιπλασιοι απο κοσμο που ακολουθουσε και συνομιλουσε μαζι τους για ¨του αγρινιου το καμαρι¨
οι μπραβοι του μωραιτη με τρομοκρατια και βια απεναντι σε οποιον προσπαθουσε να πει οτιδηποτε ολοκληρωσαν το εργο τους.

αυτα για να δουμε λιγο την αντιστροφη των ρολων. εμεις δεν χρειαζεται να φοραμε κουκουλες για να παρεμβαινουμε στην πολη μας κυριε μωραιτη. εσεις?

για τη σκατοφατσα που βλεπουν και μικρα παιδια να ζητησουμε συγνωμη, αλλα αποτελει την ελαχιστη απαντηση στη δημοσιευση των φωτογραφιων των συληφθεντων τις 12-2 απο την αστυνομια.
για οποιον εχει περισσοτερες πληροφοριες για τον υπουργο υπαρχει το τηλεφωνο 1944, ανωνυμα παντα.

ΣΚΙΣΤΙ ΤΣ, ΓΑΜΙΣΤΙ ΤΣ, ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙ ΤΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger