Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ορκίστηκαν χθες οι Μουράβας Ηρακλής, Μπακαλοπούλου Αικατερίνη-Μαρία, Παπατόλια Ανθούλα, Περγάντου Νικολέττα, Σκαλιάπα Σωτηρία, Στεφανή Χαρίκλεια, Τσιούτσιας Νικόλαος.νέοι δικηγόροι Βόλου


Τους καλωσόρισε ο πρόεδρος και η διοίκηση του Δ.Σ.Β.
Τους νέους δικηγόρους που πέτυχαν στο διαγωνισμό των ασκούμενων δικηγόρων της δεύτερης περιόδου του 2011 καλωσόρισαν σήμερα ο πρόεδρος και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο δικηγόρος στην απονομή Δικαιοσύνης, ιδιαίτερα στην εποχή της παγκοσμιοποιημένης αγοράς που θέλει να λειτουργεί χωρίς κανόνες.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.Β. Αναστάσιος Βολιώτης τόνισε ότι η απονομή Δικαιοσύνης δεν είναι μόνο έργο των Δικαστών. Συν-λειτουργοί σ’ αυτό το έργο είναι και οι δικηγόροι, οι νομικοί συμπαραστάτες του πολίτη, που προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.
«Σήμερα –είπε- γίνεται μια πρωτοφανής επίθεση από τις «δυνάμεις της αγοράς» κατά του κλάδου μας, που δυστυχώς βρίσκει άφωνους όλους σχεδόν τους βουλευτές του Κοινοβουλίου» και ενημέρωσε ότι η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου έχει ήδη εκσυγχρονισθεί, εγκατέλειψε προ πολλού τις πρακτικές του προηγούμενου αιώνα και άνοιξε τον διάλογο σε όλα τα θέματα που αφορούν κυρίως τους νέους δικηγόρους, τους οποίους κάλεσε να συνδράμουν στην προσπάθεια για να σωθεί το κύρος των δικηγόρων.
Τα νέα μέλη του Δ.Σ.Β. που ορκίστηκαν χθες είναι: Μουράβας Ηρακλής, Μπακαλοπούλου Αικατερίνη-Μαρία, Παπατόλια Ανθούλα, Περγάντου Νικολέττα, Σκαλιάπα Σωτηρία, Στεφανή Χαρίκλεια, Τσιούτσιας Νικόλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger