Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή 4.03.2012 9 μμ διαβάστε λίγο αυτό


Ο ΥΠΟΙΚ λεέι στον Ελληνικό Λαό οτι η Ελλάδα περνάει σε διπλό νόμισμα χωρίς έξοδο από την Ευρώζώνη. Οι καταθέσεις σε Ευρώ ειναι ασφαλείς και δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού.
Η Νέα Δραχμή που με κωδικό (NGD) θα ξεκινήσει με ισοτιμία 1:1, για 3-6 μήνες θα έχει κλειδωμένη ισοτιμία με το ευρώ και μετά θα διαπραγματευεται μέσα σε κάποια όρια με την υποστήριξη της ΕΚΤ σε περίπτωση νομισματικής επίθεσης. Η ορισμένη υποτίμηση θα ειναι 10% το χρόνο, δηλαδή 0.8% το μήνα. Κανένας λόγος για πανικό.
Οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι συντάξεις θα πληρόνται σε Δραχμές, ενώ οι φόροι θα είσπρακτέοι σε οποιαδήποτε αναλογία ευρώ/δραχμών. Οι ιδιωτικές εταιρίες ειναι ελευθερες να πληρώνουν σε οποιοδήποτε μίγμα.
Την Δευτέρα δεν υπάρχει κανένας πανικός. Τα μαγαζία δέχονται και τις δραχμές(σφραγισμένα ευρώ) και τα ασφράγιστα ευρώ αφού εχουν κλειδωμένη ισοτιμία αλλα και ύστερα η υποτίμηση ειναι πολύ μικρή για να υπάρχει πανικός.
Μέσα σε 2 χρόνια η Ελλάδα έχει κάνει επίπροσθετη υποτίμηση 20%, η ανεργία έχει πέσει. Πολλοί ΔΥ παραιτήθηκαν και πήγαν σε εξαγωγικές εταιρίες που τους πληρώνουν σε ευρώ. Ο Στόχος για μείωση 150.000 ΔΥ πιάστηκε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, η ανταγωνιστηκότητα επανήλθε, οι Ελληνικές εταιρίες μεγάλωσαν το μερίδιο αγοράς τους και οι ιδιωτικοποιήσεις έφέραν νέες επενδύσεις.
Τον τρίτο χρόνο αρχίσει η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασια με την ΕΚΤ να αποσύρει τις δραχμές και οι ΔΥ/Συνταξιούχοι να πληρόνται σε μίγμα ευρω/δραχμών μέχρι της τελικής ολικής επαναφοράς στο Ευρώ.
απο τον  Twins

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger