Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

είναι ο κύριος Καρτάλης ο βουλευτής που «εξήγαγε» τον Μάιο του 2011 περί το ένα εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζες στην Ελβετία.?

Ο πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Παναγιώτης Νικολούδης, κατά την κατάθεσή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μεταξύ αυτών που ανέφερε σχετικά με τα 223.982.146 ευρώ που δεσμεύτηκαν από την Αρχή για το 2011 υπέδειξε κι έναν βουλευτή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολούδης ισχυρίστηκε πως με βάση μια πρώτη έρευνα και όχι διεξοδική, προκύπτει πως μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου μετέφερε στο εξωτερικό τον Μάιο του 2011- μία από τις κρισιμότερες περιόδους για την ελληνική οικονομία- περί το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής δεν κατονομάστηκε, ούτε δόθηκαν συντεταγμένες για το πότε έγινε βουλευτής. Ένας ή μία εκ των 300 «έβγαλε 1.000.000 ευρώ τον περσινό δραματικό Μάη του 2011. Σε ποσοστό στους 300, είναι ένας στα 300. Δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Δεν είναι αμάρτημα το να βγάλεις χρήματα έξω, δεν είναι παρανομία, με την τυπική έννοια του νόμου, αλλά για μένα είναι ένα δείγμα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger