Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Είσαστε Ξεφτίλες ! ! !

Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος

Ποιος μικροαστικός σεισμός ταρακούνησε ωφελιμιστικά την κρανιακή σας κάψα, ω «πνευματικοί άνθρωποι» αυτής εδώ της πατρίδας, (αν τη θεωρείτε ακόμα πατρίδα την Ελληνίδα Γη) και το βουλώσατε;

Ποιος υπαρξιακός πανικός σας πέταξε στην άκρη των γεγονότων, την ώρα ακριβώς που Εσείς, πρώτες και πρώτοι, έπρεπε να μιλήσετε, να εκραγείτε, να ειδοποιήσετε, να οδηγήσετε;

Ποιος μίζερος λογαριασμός ατομικού μικροσυμφέροντος, άραξε μπροστά απ το χαρτί σας, το τελάρο σας, την κινηματογραφική σας μηχανή, τον υπολογιστή σας, το καμαρίνι σας, το βεστιάριό σας, τα σενάριά σας, τα θεατρικά σας έργα, τα αδημοσίευτα ή δημοσιευμένα σας ποιήματα, τα χίλια μύρια καλλιτεχνικά και πνευματοειδή σας τερτίπια, με τα οποία τόσα χρόνια ισχυρίζεστε ότι.....
παράγετε πολιτισμό;

Που είναι η φωνή σας μωρέ; Πού είναι ο Λόγος σας, γραφτός, προφορικός, έστω κι ένας απλός Λόγος της Τιμής δεν χτύπησε την πόρτα της μαραγκιασμένης σας ψυχής, όπως θα σας έλεγε αν ζούσε ακόμα ο Σεφέρης;

Μια φούχτα άνθρωποι μείναμε μονάχοι μας, δε λέω ονόματα, τα ξέρουν όλοι πια, μια φούχτα κλαρίτες ξεμείναμε, με την κάπα μας κρεμασμένη στην αλυγαριά, να σύρουμε φωνή.

Κι εσείς, κουτσομπολεύετε στα εκδοτικά σας καφενεδάκια, στα κοσμικά σας μπαράκια, στους διαδρόμους των εφημερίδων με τα κυριακάτικα «ένθετα Τέχνης και Πολιτισμού», τα λέτε τηλεφωνικά από σπίτι σε σπίτι και χαζογελάτε..

Ότι εμείς οι πέντε-δέκα, πάει πια, «καήκαμε» στο «καινούριο» ΔουΝουΤουΕλλαδιστάν, δεν θα έχουμε προφανώς στον ήλιο μοίρα, έτσι δε λέτε;

Και σερνόσαστε ακκιζόμενοι στην θλιβερή μιζέρια σας και τολμάτε ακόμα να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας;

Το ξέρετε πως μόλις περάσει η πρώτη μπόρα του πολιτικού γιαουρτιού, η επόμενη ομάδα που θα μαζέψει τη ροχάλα της αγανακτισμένης, προδομένης και εξαγριωμένης νεολαίας, θα είσαστε εσείς;

Η κατάντια σας θα γεμίσει με πελατεία τους ψυχίατρους, έτσι που κρυφτήκατε στα λαγούμια του σέχταρ σας..

Πώς τολμάτε και αποπειράστε ακόμα να «δημιουργείτε», αν αυτό το ρήμα είναι πλέον ικανό να φιλοξενήσει τον πανικόβλητο φιλοτομαρισμό σας;

Για ποιους «παράγετε πολιτισμό»; Ποιος να σας πλησιάσει, τι να σας κάνουμε, τι να μας πείτε, αφού το πρώτο απ όλα που έπρεπε να πείτε, ένα ΟΧΙ απέναντι στη Νέα Άλωση που επιχειρείται, δεν τολμήσατε να το ξεστομίσετε;

Είσαστε Ανάξιοι της Πατρίδας!

Αντί να βγείτε, με ομαδικές διαμαρτυρίες, με ψηφίσματα, με προσωπικές παρουσίες, με δυνατή αντιστασιακή κραυγή, να δηλώσετε παρούσες και παρόντες, εσείς κρυφτήκατε ακόμα πιο βαθιά στον υπόνομο της δειλής σας προσωπικής τραγωδίας, περιμένοντας τις «εξελίξεις»!

Περιμένοντας να κατακαθίσουν τα πράγματα και να ξαναβγείτε σαν τα σαλιγκάρια μετά απ τη βροχή, να γλείψετε τους καινούριους «άρχοντες», όποιοι και να είναι, Έλληνες προδότες, ή εισαγόμενοι «διαιτητές»,δεν σας νοιάζει, αρκεί να προσκυνήσετε ως επιτυχημένοι σφουγγοκωλάριοι, τον επόμενο «αυθέντη».

Για τίποτε επιχορηγήσεις, για κανένα «πρόγραμμα» απ’ τις Ευρώπες, για κάνα μηχανισμό ψευτοπροβολής από κάποιο δήθεν «Υπουργείο Πολιτισμού του Πολυπολιτισμικού Πολίτη», που θα στηθεί για ξεκάρφωμα, στην καινούρια «ελλαδίτσα» που μαγειρεύουν, τα τομάρια της παγκόσμιας συμμορίας.

Με ενοχλεί που τα ξέρατε όλα, που κανείς δεν σας έπιασε στον ύπνο, που είχατε τις πληροφορίες εδώ και αρκετά χρόνια, και κάνατε όλες και όλοι το κορόιδο!

Με τρομάζει ότι πέρασε ο Σικελιανός από την πόρτα της ψυχής σας, τραντάζοντας το πνευματικό σας σεράι με το «Ηχήστε σάλπιγγες» και τον κλείσατε απέξω!

Την παλιά εκείνη μαγνητοταινία με τη δήλωση του Σεφέρη και τη σιωπηλή κηδεία του, την πετάξατε στο τζάκι σας να καεί μαζί με τα παραμύθια-φούμαρα που ταΐσατε τη γενιά μου και τις επόμενες, για «πνευματική άνοιξη», για «λόγο ελληνικό», για «πολιτισμική επανάσταση και δράση».

Τους χιλιάδες άγνωστους ήρωες και τους νεκρούς ποιητές των αγώνων της ιστορίας αυτής της χώρας, τι τους κάνατε; Πήγατε και κατουρήσατε στους τάφους του Περικλή Γιαννόπουλου, του Λορέντζου Μαβίλη και του Γιώργου Σαραντάρη, με τη βρώμικη υστερία του πανικού σας, δειλές και δειλοί!

Υπάρχουν ξέρετε, δύο τρόποι που φεύγει απ’ αυτή τη ζωή ένας άνθρωπος: Ή αφήνοντας την τελευταία του πνοή, ή την τελευταία του πορδή.

Εσείς, αυτές τις ιερά δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα μου, βγάλατε οριστικά εισιτήριο για να αναχωρήσετε με τον δεύτερο τρόπο.

Όσες και όσοι, δεν βγαίνετε να κατατεθείτε επώνυμα, υπεύθυνα και δημόσια, γι αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας, είσαστε Ανάξιοι της Ελλάδας.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_7961.html

Ποια κυρία της tv χοροπηδά στην αμμουδιά; Η αποκάλυψη αύριο…

Ποια κυρία της tv χοροπηδά στην αμμουδιά;
Ποια κυρία της tv χοροπηδά στην αμμουδιά; Η αποκάλυψη αύριο…

ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΕ ΤΑ ΟΥΣΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΔΡΕ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΎΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ξέρεις τι μαρτύριο είναι να κάνεις με σκάφος τη διαδρομή Σκιάθος - Σκόπελος;


Μήνας δουλειάς ο Αύγουστος, φέρεται να δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Σαφώς. Ξέρεις τι μαρτύριο είναι να κάνεις με σκάφος τη διαδρομή Σκιάθος - Σκόπελος;

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ?


ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ? Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

Δεν είμαι χουντικός , είμαι δημοκράτης αλλ ά…


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 10, 2011
Γράφει ο Αντώνης Αποστόλου
Δεν είμαι χουντικός είμαι βαθιά δημοκράτης .
Το δηλώνω για να προλάβω ορισμένους που χαρακτηρίζουν εύκολα ανθρώπους και χάνουν την ουσία.
Εχω ένα αρχείο που φυλάσσω ορισμένα κείμενα που βρίσκω στην συνεχή αναζήτησή μου στον ιστό,
και μου δημιουργούν ενδιαφέρον για συζήτηση.
Παραθέτω παρακάτω ένα απο αυτά και θέτω τα ερωτήματα :
1. Το παρακάτω δημοσιεύτηκε μόνο σε μία εφημερίδα μόνο, σε καμία τηλεόραση και εδώ μου γεννάται το
ερώτημα της αντικειμενικής ενημέρωσής μου.
2. Δεν μου φαίνεται ο Ιωαννίδης λιγότερος πατριώτης απο όλους τους άλλους που μεσολάβησαν με
δημοκρατικές βεβαια διαδικασίες και πούλησαν την χώρα μου.
3. Μου κάνει εντύπωση η 35ετής φυλάκισή του , καθώς και η ελεύθερη κυκλοφορία όλων αυτών που πούλησαν
την χώρα μου με δημοκρατικές διαδικασίες να με προκαλούν.
4. Θεωρώ ότι η αυστηρότητα που ασκείται στα χουντικά καθεστώτα είναι γιατί αποτελούν την μόνη
απειλή για καθαίρεση του κοινοβουλευτισμού (κοινοβουλευτικής χούντας)
ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009 ΤΟΤΕ
ΣΤΟN ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ : ΓΙΩΡΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ !!!!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : Η φωνή του ακούγεται κοφτή και αποφασιστική στο μικρό κελί που του έχει διατεθεί στην έκτη πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού. «Με εξαπάτησαν ο Σίσκο και ο Κίσινγκερ για τις πραγματικές προθέσεις της Τουρκίας στην Κύπρο».
Ο ίδιος, ντυμένος με μια αθλητική φόρμα, μόλις έχει σηκωθεί από το κρεβάτι εκστρατείας όπου συνηθίζει να ξεκουράζεται τα ατέλειωτα 35 χρόνια που μεσολάβησαν από την καταδίκη του για τη συμμετοχή στο Απριλιανό Πραξικόπημα και το ρόλο του στα τραγικά γεγονότα του καλοκαιριού του 1974.
Παρότι μικρόσωμος, νιώθεις παρατηρώντας αυτόν τον ηλικιωμένο άνδρα ότι κρύβει μέσα του πολλή δύναμη και σκληράδα όπως και αρκετά μυστικά…
Με εξαίρεση ένα πρόβλημα που είχε με την όρασή του το οποίο ξεπεράσθηκε επιτυχώς, η υγεία του είναι πολύ καλή, ενώ η διαύγεια και η παρατηρητικότητά του εντυπωσιάζουν για κάποιον που είχε υπερβεί τότε (Ιούλιος του 2009) το 87ο έτος της ηλικίας του.
Ο Μίμης, όπως του προσφωνούν οι λίγοι φίλοι του, γνωστότερος στον ελληνικό λαό ως «ο αόρατος δικτάτορας» , κατά κόσμον ταξίαρχος Δημήτρης Ιωαννίδης, δεν κρύβει την οργή του για την ενορχηστρωμένη συμπαιγνία σε βάρος του από την τότε πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Κάνοντας μια αναδρομή στην κρίσιμη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 20ής Ιουλίου 1974, λίγες μέρες μετά την τουρκική απόβαση στο Πεντεμίλι της Κυρήνειας, στο ΑΕΔ (Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων) -στην οποία εκτός του Προέδρου της Δημοκρατίας Φαίδωνα Γκιζίκη, του πρωθυπουργού Αδαμάντιου Ανδρουτσόπουλου, των υπουργών Εξωτερικών και Αμυνας Κυπραίου και Λατσούδη και των αρχηγών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, συμμετείχαν ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα Χένρι Τάσκα και ο υφυπουργός Εξωτερικών της Αμερικής Σίσκο, που μόλις είχε προσγειωθεί ερχόμενος από την Αγκυρα όπου συναντήθηκε με τον Ετσεβίτ- αποκαλύπτει πως οι Αμερικανοί προσπάθησαν να.. αποκοιμίσουν την Αθήνα, ενώ συνεχιζόταν η τουρκική εισβολή.
«Ο Σίσκο, που πήρε το λόγο αμέσως μετά την είσοδό του στην αίθουσα του τρίτου ορόφου του Πενταγώνου όπου συνεδριάζαμε, μας ζήτησε να δείξουμε αυτοσυγκράτηση. Μας διαβεβαίωσε μάλιστα, ότι αυτός και ο Κίσινγκερ θα έπειθαν τους Τούρκους να αποχωρήσουν από την Κύπρο, τα επόμενα 24ωρα, αφήνοντας μια δύναμη περίπου 1.500 ανδρών για ενίσχυση της ΤΟΥΡΔΥΚ και της τόνωσης του ηθικού των Τουρκοκυπρίων. Γι’ αυτό και μας κάλεσε να αποφύγουμε κάθε πολεμική ενέργεια».
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο ίδιος και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι είπε απευθυνόμενος στην αμερικανική πλευρά: «Μας εξαπατήσατε, όπως κάνατε και προ ημερών, όταν μας υποσχεθήκατε ότι ο έκτος στόλος θα περιπολούσε στα στενά της Μερσίνας, ώστε να αποτρέψει τουρκική αποβατική ενέργεια».
Ο Ιωαννίδης θυμάται ότι αμέσως σηκώθηκαν τόσο ο Γκιζίκης όσο και Κυπραίος και απευθυνόμενοι στους δύο Αμερικανούς στα αγγλικά, τους προειδοποίησαν ότι αν οι Τούρκοι δεν αποχωρούσαν άμεσα, η Ελλάδα θα έφευγε από το ΝΑΤΟ και θα «κήρυττε τον πόλεμο στην Άγκυρα».
Μετά από μικρή παύση, ανακαλώντας τη μνήμη του, λέει: «Αμέσως έπεισα τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό Γρηγόριο Μπονάνο να κηρύξουμε γενική επιστράτευση! Παράλληλα αποφασίσαμε και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, που το ίδιο βράδυ έβγαζε το 353/74 ψήφισμα, να κληθούν όλα τα μέρη να σεβαστούν την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Κύπρου».
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : «Εκτός από την επιστράτευση, σε τι άλλες ενέργειες προχωρήσατε;», τον ρωτήσαμε, με το θάρρος της γνωριμίας που είχαμε αποκτήσει, καθώς ένα παιχνίδι της μοίρας μας έφερε να μοιραζόμαστε τους ίδιους χώρους για ένα χρονικό διάστημα.
Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : «Διέταξα τον τότε αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Πέτρο Αραπάκη να στείλει αμέσως τα μισά υποβρύχια που βρισκόντουσαν στα Δωδεκάνησα στην Κύπρο και να χτυπήσουν τα τουρκικά πλοία, ενώ πρότεινα να κηρύξουμε την Ενωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα».
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : «Τελικά τι έγινε;», τον ξαναρωτήσαμε.
Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : «Διατύπωσαν δισταγμούς τόσο ο Μπονάνος που ακόμη πίστευε στη μεσολάβηση των Αμερικανών όσο και ο Γκιζίκης. Αλλά και ο τότε αρχηγός της Αεροπορίας Παπανικολάου, όταν του ζήτησαν να στείλουμε τα Φάντομ που είχαμε και να διαλύσουν τους εισβολείς, άρχισε τις αναλύσεις σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες των συγκεκριμένων αεροσκαφών».
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : Αναπόφευκτη η απορία μας για το «εάν θα κερδίζαμε έναν πόλεμο με την Τουρκία που υπερτερούσε αριθμητικά τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε οπλικά συστήματα»……
Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : «Κι όμως, δεν ήταν έτσι τα πράγματα», μας διέκοψε, «γιατί οι συσχετισμοί στην ποιότητα των όπλων, ιδιαίτερα στην Αεροπορία και στο Ναυτικό, ήταν συντριπτικά υπέρ μας. Ακόμη και στο Στρατό Ξηράς όπου η Τουρκία υπερτερούσε τρία προς ένα, δεν είχαμε ουσιαστικό πρόβλημα λόγω του περιορισμένου μετώπου στον Έβρο.
Εξάλλου, εμείς είχαμε καλύτερα άρματα μάχης, τα γαλλικά ΑΜΧ, που ήταν πιο σύγχρονα και γρήγορα από τα αμερικανικά Μ-47 που διέθεταν, είναι αλήθεια σε μεγάλους αριθμούς αυτοί. Επιπλέον, οι περισσότεροι ανώτεροι αξιωματικοί είχαμε πολεμική εμπειρία από την περίοδο 1946-9, ενώ οι Τούρκοι είχαν να πολεμήσουν από το ’22».
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : Για τον πάλαι ποτέ πανίσχυρο άνδρα της χώρας. «η κρίσιμη διαφορά ήταν στην ψυχοσύνθεση των δύο λαών. Ο Έλληνας στρατιώτης εκείνης της εποχής (1974) ήταν πολύ καλύτερα εκπαιδευμένος και είχε υψηλότερο ηθικό από τον αντίστοιχο Τούρκο».
Σύμφωνα με τον ίδιο. «τα 22 Φάντομ που μόνο εμείς τότε διαθέταμε θα δημιουργούσαν υπεροχή στον αέρα και θα συνέτριβαν την τουρκική αεροπορία. Απ’ ό,τι θυμάμαι πετούσαν με επιχειρησιακή ταχύτητα 700 χλμ. την ώρα και ήταν απείρως γρηγορότερα από τα F-104, F-100 και F-84 που είχαν οι Τούρκοι. Ειδικά τα τελευταία ήταν κάτι παλιατζούρες από τον καιρό της Κορέας που ίσα – ίσα πετούσαν».
Αλλά και στο Ναυτικό, σύμφωνα με τον ιδεολογικό υπεύθυνο του Απριλιανού καθεστώτος, όπως ο ίδιος αρέσκεται να αποκαλεί τον εαυτό του, η διαφορά ήταν συντριπτική.
Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : «Πρέπει να ‘χαμε δύο – τρία αντιτορπιλικά περισσότερα από τους Τούρκους, αλλά το παιχνίδι θα κερδιζόταν από τα υποβρύχια και τις γαλλικές πυραυλάκατους που μόλις είχαμε παραλάβει. Είχαμε οχτώ γερμανικά υποβρύχια, από τα οποία τα τέσσερα ήταν σύγχρονα τύπου 2009, ενώ αυτοί κάτι απομεινάρια αμερικανικά του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου».
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : Γι’ αυτό, όπως υποστηρίζει.
Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : «μπορούσαμε να διαλύσουμε τις τουρκικές αποβατικές δυνάμεις. Θυμάμαι ότι τα υποβρύχια του Αραπάκη απείχαν περίπου 80 ναυτικά μίλια από την Πάρο και τα Φάντομ βρίσκονταν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : Στη σύσκεψη που έγινε τα ξημερώματα της 21ης Ιουλίου στο γραφείο του Γκιζίκη, είπα στον Αραπάκη να βουλιάξει όλα τα τουρκικά πλοία που ήταν έξω από το λιμάνι της Κυρήνειας και στον Παπανικολάου να στείλει από την Κρήτη τα πρώτα έξι Φάντομ και να βομβαρδίσουν οτιδήποτε τουρκικό εκινείτο πάνω στο νησί».
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : Τελικά, όμως, δεν έγινε τίποτε απ’ όλ’ αυτά. «Γιατί;», τον ρωτήσαμε.
Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : «Μας πρόδωσαν, δεν το κρύβω, οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων και ο Γκιζίκης. Οπως πληροφορήθηκα εκ των υστέρων οι τρεις αρχηγοί μαζί με τον Μπονάνο και τον Γκιζίκη, συναντήθηκαν και αποφάσισαν να μην έρθουν σε αντιπαράθεση με την Τουρκία, ενώ ο Αραπάκης διέταξε τα υποβρύχια να γυρίσουν πίσω και ο Παπανικολάου να μη σηκωθεί ούτε ένα αεροπλάνο. Στη συγκεκριμένη σύσκεψη, όπως ενημερώθηκα από τον αρχηγό του Στρατού αντιστράτηγο Γαλατσάνο, ο Αραπάκης πρότεινε κι οι άλλοι συμφώνησαν να παραδώσουν την εξουσία στους πολιτικούς».!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : Ο ίδιος απαντά και στην κατηγορία ότι ήθελε το θάνατο του Μακαρίου.
Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : «Σε καμία περίπτωση γιατί έτσι θα κλονιζόταν το έρεισμα της Ενωσης, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι περισσότεροι Κύπριοι ήταν μακαρικοί. Η διαταγή που είχα δώσει προσωπικά στον συνταγματάρχη Κων/νο Κομπόκη, που ήταν επικεφαλής της επίθεσης στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν να συλληφθεί ο Μακάριος ζωντανός».
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : Οσο για την τύχη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου ο Ιωαννίδης υποστηρίζει ότι ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Σεραφείμ που «δεν έβλεπε με καλό μάτι τον Μακάριο», του είχε προτείνει να «φιλοξενηθεί» για ένα διάστημα σε Μοναστήρι του Αγίου Ορους. «Ο Σεραφείμ γνώριζε προσωπικά πολλούς ηγούμενους και με είχε πείσει ότι θα μπορούσε να τακτοποιήσει το θέμα».
Για τον «αόρατο δικτάτορα» δεν έγιναν εγκλήματα στη διάρκεια της Επταετίας για τα οποία να θεωρείται ηθικός αυτουργός.
Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : «Μάθατε πότε να μου έχει γίνει καμία αγωγή για το συγκεκριμένο θέμα ή κάποιος να έχει στραφεί ζητώντας αποζημίωση από την οικογένειά μου, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε θύμα μου;», ;;;;
ΑΔ.ΤΥΠΟΣ : Οσο για τους δημοσιογράφους, θεωρεί ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, ακόμη και να μπουν στη φυλακή, όπως ο υπογράφων, προκειμένου να κάνουν ρεπορτάζ. Εμείς, όμως, οφείλουμε να περιγράψουμε τα γεγονότα, έστω και από αυτήν την πλευρά, καθώς η παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί γύρω από την Κυπριακή τραγωδία, μας δίνει το δικαίωμα να φωτίσουμε όλες τις πτυχές εκείνων που πρωταγωνίστησαν την συγκεκριμένη περίοδο……
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΧΩΡΗΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΕΠΙΝΕ ΠΟΤΑ ΣΤΟ Β....


ΑΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΗ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΘΑ ΓΑΜΙΟΤΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ

ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΜΟΣ ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΗ ΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ


ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ

ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΡΕ ΛΙΓΑΚΗ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΟ ΖΗΤΙΣΟΥΝ Η ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΒΕΒΕΑ Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ .Α ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ Γ.....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ


ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ

ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΓΟΡΟΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Η ΔΕΥΑΣ?ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΡΑΓΕ?


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠPAKTIKO
της 6ης/2011 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου
της Δημοτικής Eπιχείρησης Ύδρευσης Aποχέτευσης Σκοπέλου
Στη Σκόπελο, σήμερα, 28.06.2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση στο
Δημοτικό Kατάστημα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Eπιχείρησης Ύδρευσης Aποχέτευσης
Σκοπέλου, ύστερα από τη με αρ. πρωτ. 1007/24.06.2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του, η οποία
επιδόθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα, σύμφωνα με άρθρο 4 §2 του Ν. 1069/80, σε όλα τα μέλη.
Παρόντα μέλη: 1. Φαδάκης Αθανάσιος, 2. Αναστασίου Ιωάννης, 3. Πρώιος Μιχαήλ, 4. Σκλάβος Γεώργιος,
5. Σπανού Χρυσούλα.
Απόντα μέλη: 1. Καραγκιόζος Ιωάννης, 2. Σκλάβου Ελένη.
Παρών και ο Γεν. Δ/ντής της επιχείρησης, Aντώνιος Kεσμετζής, ως εισηγητής και η Μαρία Ανδρέου ως
γραμματέας.
Ο Πρόεδρος, αφού διαπιστώνει την ύπαρξη απαρτίας, κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης.
Θέμα 10ο Αρ. Απόφασης: 066/2011
Έγκριση της απόφασης 985/09.06.2011 του Προέδρου του ΔΣ
περί ανάθεσης της σύνταξης γνωμοδότησης για την 936/
09.06.2011 έκθεση αυτοψίας του υπαλλήλου της ΔΕΥΑ
Σκοπέλου Στ. Κασσανδριανού στη δικηγόρο Φωτεινή Ζυγούρη.
Επί του δεκάτου θέματος της ημερήσιας διάταξης ο Γενικός Διευθυντής εισηγείται: Μόλις έλαβα γνώση της
936/09.06.2011 έκθεσης αυτοψίας του υπαλλήλου της ΔΕΥΑ Σκοπέλου Στυλιανού Κασσανδριανού για
αυθαίρετη σύνδεση διακοπείσας παροχής με υδρόμετρο εκ μέρους τρίτου, ενημέρωσα τον Πρόεδρο και
εισηγήθηκα να ζητηθεί νομική συνδρομή για το θέμα.
Βάσει του άρθρου 5 §4 εδάφιο β του Ν. 1069/80 ο Πρόεδρος «δύναται εν προφανεί κινδύνω εκ της
αναβολής και άνευ αποφάσεως του Δ.Σ. να εγείρη και αντικρούη αγωγάς και ασκή ένδικα μέσα, να διορίζη
πληρεξουσίους και να προβαίνει εις πάσαν δικαστικήν ή εξώδικον πράξιν προστατευτικήν των συμφερόντων
της επιχειρήσεως, των πράξεων τούτων υποβαλλομένων αμέσως εις το Συμβούλιον προς έγκρισιν».
Ο Πρόεδρος έλαβε την απόφαση υπ’ αριθμ. 985/21.06.2011, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με αριθμό
4Α3ΘΟΡΑ3-Ω, σύμφωνα με την οποία αναθέτει στη Φωτεινή Ζυγούρη, Δικηγόρο Πρωτοδικείου Βόλου τον
χειρισμό του θέματος. Η απόφαση 985/20.06.2011 εισάγεται στο ΔΣ προς έγκριση.
ομόφωνα αποφασίζει:
Εγκρίνει την 941/09.06.2011 (ΑΔΑ: 4Α3ΘΟΡΑ3-Ω) απόφαση του Προέδρου με την οποία αναθέτει στη
Φωτεινή Ζυγούρη, Δικηγόρο Βόλου τον χειρισμό του θέματος της εισήγησης.
H απόφαση αυτή πήρε αριθμό 066/2011.
O Πρόεδρος

ΑρχείοΛήψη Αρχείου
ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΩ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ Η Π......

ΟΛΟΙ Η ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ?


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠPAKTIKO
της 6ης/2011 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου
της Δημοτικής Eπιχείρησης Ύδρευσης Aποχέτευσης Σκοπέλου
Στη Σκόπελο, σήμερα, 28.06.2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση στο
Δημοτικό Kατάστημα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Eπιχείρησης Ύδρευσης Aποχέτευσης
Σκοπέλου, ύστερα από τη με αρ. πρωτ. 1007/24.06.2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του, η οποία
επιδόθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα, σύμφωνα με άρθρο 4 §2 του Ν. 1069/80, σε όλα τα μέλη.
Παρόντα μέλη: 1. Φαδάκης Αθανάσιος, 2. Αναστασίου Ιωάννης, 3. Πρώιος Μιχαήλ, 4. Σκλάβος Γεώργιος,
5. Σπανού Χρυσούλα.
Απόντα μέλη: 1. Καραγκιόζος Ιωάννης, 2. Σκλάβου Ελένη.
Παρών και ο Γεν. Δ/ντής της επιχείρησης, Aντώνιος Kεσμετζής, ως εισηγητής και η Μαρία Ανδρέου ως
γραμματέας.
Ο Πρόεδρος, αφού διαπιστώνει την ύπαρξη απαρτίας, κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης.
Θέμα 8ο Αρ. Απόφασης: 064/2011
Έγκριση της απόφασης 987/09.06.2011 του Προέδρου του ΔΣ
περί ανάθεσης σύνταξης γνωμοδότησης επί της 966/20.06.2011
αναφοράς των υπαλλήλων Γ. Σπύρου και Σ. Σουσουγγέλη στη
δικηγόρο Μαρία Ριζοπούλου.
Επί του ογδόου θέματος της ημερήσιας διάταξης ο Γενικός Διευθυντής εισηγείται: Μόλις έλαβα γνώση της
966/20.06.2011 αναφοράς των υπαλλήλων της ΔΕΥΑ Σκοπέλου Γεωργίου Σπύρου του Αλεξάνδρου και
Σωτηρίου Σουσουγγέλη του Ιωάννη για περιστατικό επέμβασης και φθοράς του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ
Σκοπέλου ενημέρωσα τον Πρόεδρο και εισηγήθηκα να ζητηθεί νομική συνδρομή για το θέμα.
Βάσει του άρθρου 5 §4 εδάφιο β του Ν. 1069/80 ο Πρόεδρος «δύναται εν προφανεί κινδύνω εκ της
αναβολής και άνευ αποφάσεως του Δ.Σ. να εγείρη και αντικρούη αγωγάς και ασκή ένδικα μέσα, να διορίζη
πληρεξουσίους και να προβαίνει εις πάσαν δικαστικήν ή εξώδικον πράξιν προστατευτικήν των συμφερόντων
της επιχειρήσεως, των πράξεων τούτων υποβαλλομένων αμέσως εις το Συμβούλιον προς έγκρισιν».
Ο Πρόεδρος έλαβε την απόφαση υπ’ αριθμ. 987/21.06.2011, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με αριθμό
ανάρτησης 4Α3ΘΟΡΑ3-0, με την οποία αναθέτει στη Μαρία Ριζοπούλου, Δικηγόρο Πρωτοδικείου Βόλου τον
χειρισμό της υπόθεσης.
Η απόφαση εισάγεται στο ΔΣ προς έγκριση.
Το ΔΣ, μετά από διαλογική συζήτηση
ομόφωνα αποφασίζει:
Εγκρίνει την 987/21.06.2011 απόφαση του Προέδρου με την οποία αναθέτει στη Μαρία Ριζοπούλου,
δικηγόρο Βόλου με Α.Μ. 309 τον χειρισμό της υπόθεσης που αναφέρεται στην εισήγηση.
H απόφαση αυτή πήρε αριθμό 064/2011.
O Πρόεδρος
ΑρχείοΛήψη Αρχείου

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ?


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠPAKTIKO
της 6ης/2011 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου
της Δημοτικής Eπιχείρησης Ύδρευσης Aποχέτευσης Σκοπέλου
Στη Σκόπελο, σήμερα, 28.06.2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση στο
Δημοτικό Kατάστημα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Eπιχείρησης Ύδρευσης Aποχέτευσης
Σκοπέλου, ύστερα από τη με αρ. πρωτ. 1007/24.06.2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του, η οποία
επιδόθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα, σύμφωνα με άρθρο 4 §2 του Ν. 1069/80, σε όλα τα μέλη.
Παρόντα μέλη: 1. Φαδάκης Αθανάσιος, 2. Αναστασίου Ιωάννης, 3. Πρώιος Μιχαήλ, 4. Σκλάβος Γεώργιος,
5. Σπανού Χρυσούλα.
Απόντα μέλη: 1. Καραγκιόζος Ιωάννης, 2. Σκλάβου Ελένη.
Παρών και ο Γεν. Δ/ντής της επιχείρησης, Aντώνιος Kεσμετζής, ως εισηγητής και η Μαρία Ανδρέου ως
γραμματέας.
Ο Πρόεδρος, αφού διαπιστώνει την ύπαρξη απαρτίας, κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης.
Θέμα 9ο Αρ. Απόφασης: 065/2011
Έγκριση της απόφασης 941/09.06.2011 του Προέδρου του ΔΣ
περί ανάθεσης της σύνταξης γνωμοδότησης για την αίτηση
933/08.06.2011 της Άγγελος Α. Φάλκος & Σια Ε.Ε. στον
δικηγόρο Κ. Π. Σκούρα.
Επί του ενάτου θέματος της ημερήσιας διάταξης ο Γενικός Διευθυντής εισηγείται: Η εταιρεία Άγγελος Α.
Φάλκος & Σια Ε.Ε. κατέθεσε αίτηση σύνδεσης του Μπαρ-Εστιατορίου του Ξενοδοχείου ΑΚΤΗ ΠΑΝΟΡΜΟΥ
με το δίκτυο ύδρευσης, αναφέροντας ρητώς ότι δεν ενδιαφέρεται για τη σύνδεση του ξενοδοχείου.
Αναφερόμενη μάλιστα σε μία απόφαση του Τριμελούς Πρωτοδικείου Βόλου, της 23ης Μαρτίου 2011, την
οποία δεν προσκομίζει, ισχυρίζεται ότι το ξενοδοχείο της δεν είναι εκ του νόμου υποχρεωμένο να συνδεθεί με
το δίκτυο ύδρευσης.
Επειδή αντίστοιχο αίτημα, δηλαδή ύδρευση τμήματος ενός ακινήτου και ταυτόχρονα μη υποχρέωση για
σύνδεση ξενοδοχείου που αποτελεί μέρος του ίδιου ακινήτου, βάσει δικαστικής απόφασης, δεν έχει
αντιμετωπιστεί από την υπηρεσία, θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω τον Πρόεδρο και να ζητήσω νομική
συνδρομή επί του θέματος.
Βάσει του άρθρου 5 §4 εδάφιο β του Ν. 1069/80 ο Πρόεδρος «δύναται εν προφανεί κινδύνω εκ της
αναβολής και άνευ αποφάσεως του Δ.Σ. να εγείρη και αντικρούη αγωγάς και ασκή ένδικα μέσα, να διορίζη
πληρεξουσίους και να προβαίνει εις πάσαν δικαστικήν ή εξώδικον πράξιν προστατευτικήν των συμφερόντων
της επιχειρήσεως, των πράξεων τούτων υποβαλλομένων αμέσως εις το Συμβούλιον προς έγκρισιν».
Ο Πρόεδρος έλαβε την απόφαση υπ’ αριθμ. 941/09.06.2011, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με αριθμ
4Α3ΦΟΡΑ3-Ν, σύμφωνα με την οποία αναθέτει στον Κων/νο Π. Σκούρα, Δικηγόρο Πρωτοδικείου Βόλου τη
σύνταξη γνωμοδότησης επί του θέματος. Η απόφαση 941/09.06.2011 εισάγεται στο ΔΣ προς έγκριση.
Το ΔΣ, μετά από διαλογική συζήτηση
ομόφωνα αποφασίζει:
Εγκρίνει την 941/09.06.2011 (ΑΔΑ: 4Α3ΦΟΡΑ3-Ν) απόφαση του Προέδρου με την οποία αναθέτει στον
δικηγόρο Βόλου Κ. Π. Σκούρα (ΑΜ 467), τη σύνταξη γνωμοδότησης επί του θέματος της εισήγησης.
H απόφαση αυτή πήρε αριθμό 065/2011.
O Πρόεδρος
ΑρχείοΛήψη Αρχείου

σφοδρό κύμα κακοκαιρίας εδώ και 3 ώρες στην Σκόπελο σοβαρά τα προβλήματα


με διακοπές ρεύματος νερού και άνεμοι εντάσεως έως και 9 μποφόρ αυτήν την στιγμή έχουν πέσει πολλά δέντρα από τον άνεμο ευτυχώς χωρίς ανθρωπινούς  τραυματισμούς .δυστυχώς η κατάσταση επιδεινώνετε και εκτός τον προβλημάτων έχουμε και περίπου 100 ιστιοπλοϊκά σκάφη στο λιμάνι της Σκοπέλου που με την βια χωράνε μέσα αφού γίνονται αγώνες η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου νέα δημοτική αρχή είναι ανύπαρκτη τέλειος και δεν ενδιαφέρετε για τίποτα στην Σκόπελο μόνο πως θα βολεύουν τους δικούς τους και πως θα διοργανώσουν πάρτη αφού και ο δήμαρχος ταχτικά συμμετέχει σε αυτά σαν τραγουδιστής .άρε ταλαίπωρη Σκοπελίτες τη τραβάμε με της λάθος επιλογές μας

ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΣΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΛΣΙΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΉ ΣΟΥ ΜΑΝΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΎΝ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Η ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΤΑ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .Α ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ ΔΙΌΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΡΕ ΦΙΔΑΚΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕ ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΩΡΕΣ


ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΡΕ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΤΣΙ?

ΣΚΙΑΘΟΣ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Η ΛΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΞΙΛΑΡΕΣ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ........ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΣΤΟ SLIP-IN ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟΝ ΣΤΟ ROCK & ROLL ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!. ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΜΙΛΤΟΝ? ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...
ΕΛΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΦΙΞΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Ο Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ................... ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΜΙΑ ........... Ο ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΑΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΠΟΥΣΤ@Ρ@ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ....... ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ? ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΛΟΥΛΟΥΚΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου