Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Η φτώχεια αμαρτία......



Η φτώχεια αμαρτία, τα πλούτη ευτυχία. Ο φτωχός είναι αμαρτωλός.
Γράφει ο Σωφρόνιος και βοήθειά μας.
Απευθύνομαι στους φτωχούς που έχουν πάρει τον δρόμο της αμαρτίας και γι΄αυτό υποφέρουν και δεν πρέπει να διαμαρτύρονται. Όσες αποφάσεις έχουν πάρει μέχρι σήμερα οι κυβερνώντες είναι μέσα στο πνεύμα της αγάπης, της δικαιοσύνης, της προστασίας, που πρέπει να μας διέπει. Κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Παραπονείσθε, ναι, το έχουν κάνει και θα το ξανακάνουν, αλλά γιατί; Αναρωτηθήκατε; Όχι, ε; Μα για να σας σώσουν.
Έχετε όλες τις αρρώστιες, διότι δεν τηρείτε τις νηστείες, με αποτέλεσμα να έχετε όλοι οι γέροι χολυστερίνη, τριγλυκερίδια,χολυστερόλη κακή. Ενώ από εδώ και πέρα που θα τρώτε κρέας κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα θα συνέλθετε και χωρίς φάρμακα. Οι οικονομίες που θα κάνετε θα τις πάρετε εκαντονταπλάσιες στην άλλη ζωή. Οι δε νέοι μας θα εντρυφήσουν σε αξίες υψηλές, όπως το, μακάριοι οι πεινώντες.Φωνάζετε για την κατάσταση της υγείας και των νοσοκομείων και δεν σκέπτεσθε αυτό που έλεγαν οι παλαιότεροι, ό,τι θέλει ο Θεός. Σας παίρνουν περιουσίες, κτήματα, σπίτια,αυτοκίνητα, οι δανειστές και οι τράπεζες. Εσείς όμως πρέπει να είστε ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι, διότι έχει ειπωθεί και δεν το θυμάστε ότι: ο έχων δύο ιμάτια πρέπει να δίνει το ένα. Ιδίως οι νέοι και άνεργοι όπως έχει ειπωθεί ότι τα πετεινά του ουρανού δεν χρειάζεται να συσσωρεύουν,έτσι κι αυτοί δεν πρέπει να ανησυχούν.
Διαμαρτύρεσθε για τους υψηλούς μισθούς υπουργών , βουλευτών και για τα αναδρομικά που θα πάρουν οι πρώην βουλευτές. Θα το επαναλάβω όπως το είχε πει ο Αη Γιάννης ο Νηστικός.
Η φτώχεια αμαρτία, τα πλούτη ευτυχία. Ο φτωχός είναι αμαρτωλός. 'Αγετε εν ειρήνη.
www.aoristies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger