Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Μαρτυρία πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού,για το σχέδιο άλωσης της Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.

Είμαι πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού και βλέποντας το χάος που επικρατεί στην πατρίδα μου θέλησα να δημοσιεύσω κάπου τις δικές μου εμπειρίες από τα ταξίδια μου για να τις διαβάσει και άγνωστος προς σε μένα κόσμος.
Δουλεύω χωρίς υπερβολή από τα 13 μου χρόνια επειδή ήμουν πολύ φτωχός. Παράλληλα σπούδαζα. Ταξιδεύω από νέος με φορτηγά πλοία και...
έχω γυρίσει όλο τον κόσμο.
Γνωρίζω εννιά γλώσσες που τις έμαθα εμπειρικά στα ταξίδια μου. Μπορώ να συνεννοηθώ άνετα. Εδώ και πολλά χρόνια, πάνω από είκοσι, από τα ταξίδια μου στον ισλαμικό κόσμο στη Βόρειο Αφρική, Αραβικά Εμιράτα κλπ. γνώριζα ότι υπήρχε σχέδιο ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας και γενικά της Ευρώπης με σκοπό την οικονομική, στρατιωτική και θρησκευτική άλωσή της!. Το συζητούσαν όλοι ακόμα και μέσα στα καράβια
Είχα γνωρίσει κάποτε έναν πρίγκηπα που είχε σπουδάσει στην Αθήνα, είχε πάθος με τον ελληνικό πολιτισμό και μάλιστα είχε και γυναίκα Ελληνίδα την οποία έφερνε στην Ελλάδα κάθε φορά να γεννήσει, ο οποίος αν και ήταν μουσουλμάνος δεν συμφωνούσε με αυτό το σχέδιο και μου είχε πει τα εξής:
- Να προσέχετε τους προδότες από μέσα από την Ελλάδα. Θα πέσει πολύ χρήμα για να εξαγοράσουν συνειδήσεις πολιτικών και απλών ανθρώπων γι αυτό το λόγο θα δείτε νέους Εφιάλτες να ξεφυτρώνουν στη Χώρα σας. Φυλαχτείτε από αυτούς.
Εγώ προσωπικά το διαπίστωνα χρόνο με το χρόνο στη Βόρεια Ευρώπη και στην Αγγλία από τα ταξίδια μου, έβλεπα όλο και περισσότερους μαύρους και Ασιάτες γενικά και αυτό δεν μου άρεσε αλλά όταν έχεις να κάνεις με ξένες χώρες αυτό δεν σε απασχολεί και πάρα πολύ. Ενδεικτικά θα σας πω για μια πόλη στην Ολλανδία, το Ρόττερνταμ που βγάζει, δυστυχώς, μέχρι και Δήμαρχο μαύρο! Στην πόλη αυτή δεν μπορεί πια να ζήσει λευκός γιατί έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο γκέτο. Πρέπει να ξέρετε ότι οι έγχρωμοι έχουν τρομερό μίσος για τους λευκούς και αυτό γίνεται αντιληπτό όταν πολλαπλασιάζονται και αποκτούν ισχύ. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους Αλβανούς που οι περισσότεροι έχουν απύθμενο μίσος απέναντι σε κάθε τι ελληνικό. Τους γνώρισα στα ταξίδια μου στην Αδριατική και έχω πικράν πείρα. Είδα και από κοντά τι υφίστατο οι Βορειοηπειρώτες που ήταν κυριολεκτικά σκλαβωμένοι μέσα στην ίδια τους τη Χώρα.

Τώρα θα σας σοκάρω με τα παρακάτω τα οποία όμως είναι απολύτως αληθινά:
Όταν κάποιο πλοίο πηγαίνει σε μουσουλμανικές πόλεις, σε λιμάνια, υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος στον οποίο είσαι υποχρεωμένος να υπακούσεις, δεν μπορείς να πεις «όχι». Αν είναι στο πρόγραμμα κάποια τιμωρία ενόχου, πρέπει το κάθε καράβι να στείλει αντιπροσωπία να την παρακολουθήσει για παραδειγματισμό και για να διαδίδονται τα νέα και στον υπόλοιπο κόσμο.
Έτσι, έχω παρακολουθήσει από τιμωρία κλέφτη που ήταν 100 βουρδουλιές επειδή έκλεβε κοσμηματοπωλείο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επίσης τιμωρία Ιταλού που τον έπιασαν για δεύτερη φορά να κλέβει και του έκοψαν το χέρι μπροστά μας! Τιμωρία μοιχών που είναι λιθοβολισμός, τιμωρία ομοφυλόφιλων που είναι βασανισμός μέχρι θανάτου, τιμωρία δολοφόνου που είναι αποκεφαλισμός (εκεί μου λιποθύμησε ένας άντρας) κλπ., κλπ. κλπ.
Εκεί δεν αστειεύονται υπάρχουν αληθινές τιμωρίες, δεν κάνουν αστεία (χωρίς να συμφωνώ με την αγριότητα).
Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς, μένουν ατιμώρητοι όλοι οι λαθρομετανάστες ή δέχονται τιμωρίες που γελάνε με αυτές και οι ίδιοι.
Μένουν ατιμώρητοι για αυτό το λόγο δεν διστάζουν να κλέψουν, να σκοτώσουν, να βιάσουν γυναίκες και ό,τιδήποτε άλλο τους έρθει στο μυαλό.
Δυστυχώς κάθε φορά είναι και χειρότερα κι αν δεν ενωθεί ο κόσμος να αντιδράσει σαν μία γροθιά, τα πράγματα θα χειροτερεύουν.
Υπάρχει σχέδιο εποικισμού της Ελλάδας μας! Δεν είναι υπερβολή. Πρέπει να αντιδράσουμε να εξουδετερώσουμε τους προδότες που υποβοηθούν να ισλαμοποιείται η Χώρα μας και ύστερα να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των λαθρομεταναστών και να μείνουν μόνο όσοι είναι απαραίτητοι και δεν στερούν δουλειές από Έλληνες.
Ξαναγράφω τα λόγια του φιλέλληνα πρίγκηπα:
- Να προσέχετε τους προδότες από μέσα από την Ελλάδα. Θα πέσει πολύ χρήμα για να εξαγοράσουν συνειδήσεις πολιτικών και απλών ανθρώπων γι αυτό το λόγο θα δείτε νέους Εφιάλτες να ξεφυτρώνουν στη Χώρα σας. Φυλαχτείτε από αυτούς.
Ν. Π.
Πλοίαρχος του ελληνικού εμπορικού ναυτικού.

http://eglimatikotita.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_257.html 

Oυστ, κοπρίτες υπηρεσίας!

Ραγδαία αλλαγή σκηνικού σημειώθηκε στη χρηματιστηριακή αγορά -πτώση κατά 4,33%

Ραγδαία αλλαγή σκηνικού σημειώθηκε στη χρηματιστηριακή αγορά -πτώση κατά 4,33%

Σοβαρή καταγγελία που μόλις διαβάσαμε είναι αλήθεια?Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι δημόσιες και ανοικτές για το κοινό. Όλοι, όσοι ενδιαφέρονται να τις παρακολουθήσουν, είναι ευπρόσδεκτοι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος. Μέχρι εδώ συμφωνούμε αλλά…
(Μόνο ένα μικρό προβληματάκι δεν θα σας το ανακοινώνουμε  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ)
Σοβαρευτείτε λιγάκι είναι δυνατόν να ανακοινώνεται δημοτικά συμβούλια από γνωστό ρουφιανο blog?(βγάζει φωτογραφίες από παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα με τους αριθμούς κυκλοφορίας ευδιάκριτους και τα κάνη ανάρτηση από το blog του)
Όπως μας κατήγγειλε δημοτικός σύμβουλος μπαίνοντας σήμερα στο ιντερνέτ και ανοίγοντας την σελίδα του γνωστού blog με της διαφημίσεις διάβασε την πρόσκληση του δήμου σκοπέλου για το δημοτικό συμβούλιο στης 18 ΜΑΡΤΗ
Ερωτήσει ..πως ενημερώθηκε το blog του .κάποιος του έκανε κοινοποίηση?
Μαθαίνω είναι όλη μέρα στους διάδρομους του δήμου σκοπέλου .γιατί?
Εδώ και τώρα να μας πείτε ποιος του έδωσε την ανακοίνωση, πρώτου ακόμη να ενημερωθούν η δημοτική σύμβουλοι
Εμείς θα συνεχίσουμε να τα λέμε μέχρι να λειτουργήσουν όλα κανονικά .
Ρε δεν σας έβγαλε αυτός στον δήμο Σκοπέλου ο κόσμος σας έβγαλε. Αυτός μόνο  λεφτά έβγαλε από της εκλογές  από της διαφήμισης .
http://skopelos-news.blogspot.com/,  

Τουρκικών προκλήσεων συνέχεια... - Τουρκική κορβέτα έφτασε 40 Μίλια Από την Σκόπελο!

Για άλλη μια φορά τουρκική κορβέτα παραβίασε τα εθνικά χωρικά ύδατα φτάνοντας στην Εύβοια. Πρόκειται για την τουρκική κορβέτα «Βαρντίμ», η οποία απέπλευσε χθες το απόγευμα από το λιμάνι της Σμύρνης και κινήθηκε με νότια πορεία μεταξύ Χίου και τουρκικών παραλίων. Στη συνέχεια η «Βαρντίμ» έπλευσε νοτίως της Χίου και ακολούθησε δυτική πορεία πλέοντας σε διεθνή ύδατα στην «καρδιά» του Αιγαίου. Στις 8.30 χθες το βράδυ η τουρκική κορβέτα μπήκε μέσα στα εθνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Σκύρου και Εύβοιας με βόρεια πορεία. Καθ' όλη τη διάρκεια που η τουρκική κορβέτα βρισκόταν στο Αιγαίο παρακολουθούνταν από πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Τη χθεσινοβραδινή νέα τουρκική παραβίαση των εθνικών χωρικών υδάτων καταδίκασε ο υπ. Αμυνας Ευ. Βενιζέλος, ενώ ενημερώθηκε και το υπ. Εξωτερικών για να προβεί στο αναγκαίο διπλωματικό διάβημα προς την τουρκική πλευρά.
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html#more 

Ξανά διπλός μισθός σε δημάρχους, αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών συμβουλίων

Άγρια λιτότητα σε ολόκληρη την χώρα – Εξαίρεση όμως, ορισμένοι δήμαρχοι-αντιδήμαρχοι.Σε εποχή άγριας λιτότητας, η κυβέρνηση επιστρέφει τους διπλούς μισθούς σε εκλεγμένους δημάρχους,αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών συμβουλίων, όταν αυτοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτει πρώτα για ολόκληρη την Ελλάδα το alphafm.gr ¨: Αιρετοί Δήμων κάτω των 5.000 κατοίκων
Με την παράγραφο 4 του άρθρου 58 του Ν. 3918/2011 (ΦΕΚ 31/02.03.2011 Α’), τροποποιήθηκε η παρ 1 του άρθρου 93 του ν. 3852/10. Με την τροποποίηση αυτή η ειδική άδεια άνευ αποδοχών δίνεται πλέον μόνο στους δημάρχους, αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών συμβουλίων όλων των δήμων πάνω από πέντε χιλιάδες κατοίκους. Σε Δήμους κάτω των πέντε χιλιάδων κατοίκων δεν χορηγείται η ανωτέρω ειδική άδεια.

Πρακτικά αυτό σημαίνει τα εξής για τους αιρετούς (Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Προέδρους των Δημοτικών Συμβουλίων) των Δήμων κάτω των 5.000 κατοίκων:
1. Πρέπει να ανακληθούν οι άδειες που εδόθησαν στους αιρετούς με βάση τις διατάξεις του άρθρου 93 παρ. 1 του ν. 3852/10.(τροποποιήστε σχετικά για τον αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου).
2. Οι ανωτέρω αιρετοί θα λαμβάνουν και το μισθό της οργανικής τους θέσης και την αντιμισθία. Οι διατάξεις της παρ 7 του άρθρο 8 του ν. 3833/10 σύμφωνα με τις οποίες τα αιρετά όργανα των Ο.Τ.Α. που αναφέρονται στις διατάξεις του άρθρου 139 παρ. 1 του ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114 Α) υποχρεούνται να επιλέξουν είτε τις αποδοχές της οργανικής θέσης από την οποία προέρχονται είτε τα έξοδα παράστασης που δικαιούνται, δεν έχουν εφαρμογή στην περίπτωση αυτή. Αυτό διότι αφενός οι διατάξεις αυτές αφορούν έξοδα παράστασης και όχι αντιμισθία και αφετέρου αφορά μόνο τους αιρετούς που ορίζονται στην παρ 1 του άρθρου 139 του ν. 3463/06 και δικαιούνταν την ειδική άδεια. Οι διατάξεις αυτές δεν αφορούσαν ούτως ή άλλως π.χ. αντιδημάρχους ή προέδρους δημοτικών συμβουλίων που δεν δικαιούνταν την ειδική άδεια και φυσικά δεν αφορούν τους Δημάρχους που δεν λαμβάνουν την ειδική άδεια.
Αναμένουμε πολλές αποκαλύψεις για το θέμα και την αντίδραση του υπουργείου για το αν αληθεύουν όλα αυτά…….

http://www.alphafm.gr/?p=18263

Πυρηνικός συναγερμός στην Ευρώπη - Τι φοβούνται;

«Πυρηνικός» συναγερμός έχει ηχήσει στην Ευρώπη, χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος, αφού η ευρωπαϊκή ήπειρος με εξαίρεση την Μεσόγειο και τα βόρεια Βαλκάνια δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα σεισμών, αλλά είναι πλέον σαφές ότι υπάρχει κάτι βαθύτερο. Η εκπρόσωπος της Επιτροπής σε θέματα Ενέργειας Μαρλένε Χόλτσνερ ανακοίνωσε ότι τα κράτη-μέλη πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε τεστ αντοχής των πυρηνικών τους εγκαταστάσεων. "Οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα όφειλαν να εξετάσουν την πιθανότητα να προχωρήσουν σε τεστ αντοχής των Ευρωπαϊκών πυρηνικών ηλεκτροπαραγωγικών εγκαταστάσεων προκειμένου να ελεγχθεί εάν καλύπτονται οι κανονισμοί ασφαλείας, ανακοίνωσε η Επιτροπή της Ε.Ε. σήμερα".

Οι πυρηνικοί εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συναντώνται σήμερα στις Βρυξέλλες για τον συντονισμό της ευρωπαϊκής πολιτικής υπό τη σκιά της ιαπωνικής πυρηνικής κρίσης.
Φοβούνται άραγε κάτι συγκεκριμένο; Υπενθυμίζεται ότι οι Ρώσοι μιλάνε για έξαρση των ηλιακών καταιγίδων που μπορούν να προκαλέσουν μετακινήσεις στον φλοιό της Γης ακόμα και σε θεωρούμενα ως "ασφαλή" σημεία.
Την ίδια ώρα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ ανακοίνωσε το προσωρινό κλείσιμο επτά πυρηνικών σταθμών στη Γερμανία που τέθηκαν σε λειτουργία στη Γερμανία πριν από το 1980.

"Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ασφαλείας σε όλους τους αντιδραστήρες της Γερμανίας", τόνισε η καγκελάριος σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε ότι σε όλα τα ζητήματα ασφαλείας θα δοθεί απάντηση ως τις 15 Ιουνίου.

Οι επτά πυρηνικοί αντιδραστήρες που λειτουργούν στη Γερμανία πριν από τα τέλη του 1980 βρίσκονται: ένας στο Σλέσβιχ-Χολστάιν (βόρεια), ένας στην Κάτω Σαξωνία (βορειοανατολικά), δυο στην Έσση (δυτικά), δυο στη Βάδη-Βιρτεμβέργη (νοτιοδυτικά) και ένα στη Βαυαρία (νότια).
Από την πλευρά του, ο Γερμανός υπουργός Περιβάλλοντος Νόρμπερτ Ρέντγκεν δήλωσε ότι δεν είναι σαφές εάν όλοι οι πυρηνικοί σταθμοί που θα κλείσουν για την περίοδο των τριών μηνών θα παραμείνουν κλειστοί και μετά. Άρα ο συναγερμός αφορά μόνο τρεις μήνες;
Το μείζον και συγκεκριμένο ερώτημα είναι γιατί τώρα οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην λήψη τέτοιων μέτρων. Ο σεισμός και το τσουνάμι της Ιαπωνίας φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση με την Ευρώπη. Ή μήπως αυτό που θεωρούν ότι προκάλεσε την ιαπωνική καταστροφή μπορεί να προκαλέσει και κάτι ανάλογο στην Ευρώπη;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Της κοντής ψωλής οι τρίχες της φταίνε…

ή αλλιώς “Ο μύθος της «γνήσιας ελληνικότητας» των Ποντίων”
Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου του κου Νάσου Θεοδωρίδη στην εφημερίδα “Trakya ΄nin Sesi” την 3/3/2011.
Σύνηθες φαινόμενο τελευταία ο “πόνος” ορισμένων σχετικά με την καταγωγή (!!!) των Πόντιων (βλ. Νακρατζά,  Αφορμή…) αλλά μας εξέπληξε είναι η αλήθεια ,όχι τίποτε άλλο, αλλά τι θέλει και μπερδεύεται με θέματα ιστορίας ο άνθρωπος αφού δεν τόχει… θα μου πείτε εμμονή και εμπάθεια  είναι αυτή και πώς να την κάνει καλά. Ε, εμμονές είναι αυτές και έτσι άφησε για λίγο τον χρηματοδοτούμενο μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων ντεμέκ αντιρατσισμό του και

είπε να συγγράψει ένα πόνημα. Το τριώδιο είχε μπεί για τα καλά και η Καθαρά Δευτέρα απαιτούσε τον χαρταετό της. Που να βρεί χρόνο ο κακόμοιρος  κος Νάσος Θεοδωρίδης να ανοίξει κανένα βιβλίο και μετήλθε θεμιτών, κατά τα άλλα, τρόπων όπως ακριβώς συνηθίζουν τα παιδιά της Γ’ δημοτικού. Copy- paste ή αντιγραφή επικόλληση επί το ελληνικότερον.  Και για φανταστείτε πόθεν το copy-paste του κου Νάσου Θεοδωρίδη? Μα από πού αλλού !!!  από την εγκυκλοπαίδεια, όσον αφορά την μεθοδολογία και τον τρόπο σκέψης, του κάθε ρατσιστή και εθνικιστή ανά τον κόσμο. Από το bulgarmak αγαπητοί .
Όχι ολόκληρο βέβαια… αλλά σίγουρα πράματα για ένα ρατσιστικό και εμπαθές κείμενο… που να ανατρέξει άλλωστε… Και για να μην κάνει  κανά λάθος και βγεί διαφορετικό από το επιδιωκόμενο   νόημα δεν άλλαξε ούτε τα σημεία στίξης, μέχρι και τα ορθογραφικά λάθη του κειμένου αντέγραψε ο αθεόφοβος !!!!  . Βέβαια μην το αδικήσουμε πρόσθεσε  μια λέξη και μια πρόταση !! Αυτή είναι η συνεισφορά του, ανίκανος να εκφράσει με δικά του λόγια ακόμη και τον εμπαθή και ρατσιστικό του λόγο. Εκτός….. εκτός εάν το κείμενο στο bulgarmak είναι δικό του !!!! Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να το μάθουμε. Μόνο ο ίδιος μπορεί να μας το πει… Οπότε, εν αδίκω βρισκόμενοι, παίρνουμε πίσω τα όσα του έχουμε πει για το copy-paste.
Να μας συμπαθεί ο κος Νάσος Θεοδωρίδης που δεν μπορούμε να συμβάλλουμε περαιτέρω στην φιλομάθειά του ασχολούμενοι στα όσα χαριτωμένα και άκρως ρατσιστικά φληναφήματα αναφέρονται στο ανιστόρητο κείμενό του. Ως ανθρώπους  μας προσβάλλει, ως αριστερούς μας προκαλεί αηδία.   Βλέπετε δεν εμπίπτουν στην ηθική και στον πολιτισμό   της  Αριστεράς τα γενεολογικά δέντρα, οι επιμιξίες και τα αίματα…ως εάν οι λαοί να είναι σκυλιά και ψάχνουμε την “καθαρότητα” της ράτσας τους…αλλονών Ευαγγέλιο είναι αυτά και με τους οποίους η ομοιότητά του, στο σημείο αυτό,  όσο πάει και γίνεται πιο εμφανής……
Όμως το ερώτημα είναι ένα και πολύ απλό : Κε Νάσο Θεοδωρίδη,  το κείμενο στην σχετική σελίδα του bulgarmak είναι δικό σας ή εσείς απλά το αντιγράψατε  και το εμφανίσατε ώς δικό σας ?
Βέβαια θα μπορούσαμε να έχουμε μια δημόσια συζήτηση εδώ ή όπου αλλού επιθυμεί για το κείμενο αυτό καθώς επίσης και να του παραθέσουμε μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο του αγαπητού του Φαλμεράυερ (ελπίζουμε να μην τον μισήσει από τούδε και στο εξής…)“Geschichte des Kaiserthums von Trapezunt” (Ιστορία της Αυτοκρατορίας της Τραπεζούντας), που εκδόθηκε στο Μόναχο το 1827 και το οποίο, είμαστε σίγουροι,  ο βιβλιοπώλης  μισό του το έδωσε. Έλειπαν φύλλα και μάλλον αρκετά που δεν τα διάβασε…
Λέει λοιπόν Ο Φαλμεράυερ : «..Συνεπώς η αρχαιότερη Ελλάδα και οι αρχαιότερες ελληνικές πόλεις δεν πρέπει να αναζητηθούν στην Πελοπόννησο, ούτε στην Αττική ή στην Δωρίδα αλλά στις κοιλάδες του Καυκάσου και στις Ανατολικές ακτές του Ευξείνου Πόντου…»
«..εκείνη όμως η στρατιωτική δύναμη αποτελούνταν από Τραπεζούντιους Έλληνες και εκείνη η Ελλάδα ήταν η περιοχή της Τραπεζούντας , η οποία στο συριακό χρονικό συχνά ονομάζεται μπαϋ Γιαουνόϊο , δηλαδή Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα ονομάζεται Profonde grece” από τον Joinville..» (κάπου τον 12ο μ.Χ. αιώνα)
http://taxalia.blogspot.com/2011/03/blog-post_8562.html
http://olympia.gr/2011/03/15/%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%88%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5/#more-56658 

Με ηλεκτρονικό φάκελο οι ασφαλισμένοι στον Οίκο του Ναύτου


Καθιερώνεται από τον Απρίλιο

Ηλεκτρονικά θα γίνεται από το Απρίλιο ο έλεγχος όλων των ιατρικών πράξεων για τους ασφαλισμένους του Οίκου του Ναύτου με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να έχουν μεγάλο όφελος από την απλούστευση των ελεγκτικών διαδικασιών και από τη μείωση κατά 80% της προσέλευσής τους στα Παραρτήματα του Ιδρύματος.

Αυτό προκύπτει από έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από το υπουργείο Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, στο οποίο επισυνάπτεται έγγραφο από το Γραφείο της προέδρου του Οίκου Ναύτου Μαρίας Δίπλα.

Σε ό,τι αφορά τις ανάγκες σε προσωπικό σημειώνεται ότι με νόμο που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή, προβλέπεται ότι στα Παραρτήματα του Οίκου Ναύτου στα οποία δεν υπηρετεί προσωπικό του Οίκου Ναύτου, οι λειτουργικές ανάγκες θα καλύπτονται από προσωπικό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο αποσπάται στα παραρτήματα αυτά. Ο νόμος προβλέπει επίσης ότι σε δύο χρόνια από την ψήφισή του, οι ανάγκες θα καλύπτονται από υπαλλήλους με μετατάξεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ύστερα από Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία θα καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις των μετατάξεων αυτών.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/139572/me-ilektroniko-fakelo-oi-asfalismenoi-ston-oiko-tou-nautou-/ 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου