Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη

Συστήνονται Επιτροπές Φιλανθρωπικής Στήριξης σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα
Γράφει: magnesianews.gr
31/03/2011, 11:30



Σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας πρόκειται να συσταθούν Επιτροπές Φιλανθρωπικής Στήριξης ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μιλώντας χθες στην πρώτη συνάντηση των μελών της Επιτροπής Φιλανθρωπικής Στήριξης, που δημιουργήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.


Στόχος της επιτροπής είναι η συγκέντρωση ένδυσης, υπόδησης, αλλά και τροφίμων για τις οικογένειες που χρειάζονται υποστήριξη.


«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διατήρηση και ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής που σήμερα απειλείται στη Θεσσαλία», τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός .


«Έχουμε την θέληση να προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας, ενεργοποιώντας την τοπική κοινωνία και σε στενή συνεργασία πάντοτε με την Εκκλησία.

Υπάρχουν πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας που και μπορούν και θέλουν να προσφέρουν αρκεί βεβαίως να είναι σίγουροι ότι οι δωρεές καταλήγουν εκεί που πρέπει αλλά και φυσικά να υπάρχει ένας φορέας που να συντονίζει», επισήμανε ο κ. Κ. Αγοραστός και πρόσθεσε:


«Ανάλογες πρωτοβουλίες θα αναληφθούν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες, με στόχο πάντα να κινητοποιήσουμε τις δυνάμεις της κοινωνίας που έχουν διάθεση να προσφέρουν. Ως αιρετή Περιφερειακή Αρχή πιστεύουμε στη δύναμη, την ανθρωπιά, το μεγαλείο ψυχής των Θεσσαλών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger