Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Με εν ισχύ το casus belli ο Π.Μπεγλίτης δέχθηκε τον Τούρκο πρεσβευτή στο υπουργείο Άμυνας!






ImageΟ υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης δέχθηκε, σήμερα, σε εθιμοτυπική επίσκεψη, τον πρεσβευτή της Τουρκίας Hasan Gögüs σε μία από τις επσικέψεις που απλά δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση να γίνονται ούτε καν για τυπικούς λόγους (δεν προβλέπονται σε καμία εθυμοτυπία) δεδομένου ότι πρόκειται για μία χώρα η οποία έχει σε πλήρη ενέργεια της απόφαση περί casus belli κατά της χώρας μας και διατηρεί τις ρεβιζιονιστικές της θέσεις σε βάρος της εδαφικής ακεραιότητας και των δικαιωμάτων μας που απορρέουν από αυτή την ακεραιότητα.
Μόλις χθες ο Π.Μπεγλίτης, δήλωνε ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο, από την ημέρα έναρξης του θερινού μορατόριουμ (δηλαδή μια εβδομάδα) κλείνοντας τα μάτια και τα αυτιά στις καθημερινές παραβιάσεις. Για ποιο πράγμα είναι ευχαριστημένος; Γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα μέσα στην εβδομάδα υπέρπτηση; Πρακτικά δείχνει ευάλωτος. 
Απαράδεκτη η επίσκεψη, εκτός τόπου και χρόνου ο υπουργός, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα μιας κυβέρνησης που έχει εκχωρήσει εθνική κυριαρχία και εθνική υπερηφάνεια. Κρίμα γιατί περιμέναμε περισσότερα από τον Πάνο Μπεγλίτη. Στην θέση που κάθεται έχουν καθίσει ένας Ευάγγελος Αφέρωφ και ένας Ανδρέας Παπανδρέου και χρήζει περισσότερο σεβασμού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger