Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

"Την Σκιάθο κυβερνούν οι ξενόφερτοι..." (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ)

Καλημέρα Voliotaki,
Διάβασα ότι στο δημοτικό συμβούλιο Σκιάθου υπάρχει ηρεμία ή μάλλον κάνουνε τις πάπιες και ότι ο Κουκουλάκης μας ηρέμησε.

Δεν υπάρχει ηρεμία σε ένα καράβι που βουλιάζει, με έναν καπετάνιο ανίκανο. Απλώς θα πω μόνο ένα: Ελάτε τον Σεπτέμβριο να μας αγοράσετε με πολύ λίγα χρήματα και έλατε να δείτε ότι σε λίγο ο ένας θα τρώει τον άλλον.

Σε λίγο... ο καταχρεωμένος Δήμος... δεν θα πληρώνει κανέναν και κανένας δεν θα πληρώνει τον Δήμο. Μην στενοχωριέστε, κοντά σιμά που έλεγαν οι παλιοί.

Όσο για τον Κουκουλάκη, σαν κι αυτόν υπάρχουν πολλοί που θα την κάνουν και εμείς θα ξεβουλιάξουμε πάλι το καράβι που λέγεται Σκιάθος, αν δεν έχει ήδη διαλυθεί.

Όσο για τον Κοφινά και την Κανταράκια και τον Πατσά, τί να κάνουν; Φωνάζουν, επιθέσεις δέχονται, μηνύσεις δέχονται, αλλά αντέχουν και πολεμούν και δεν φοβούνται τις απειλές μερικών.

Ο πόλεμος έχει αρχίσει και δεν τελειώνει και σύντομα θα φανούν και τα αποτελέσματά του. Ευτυχώς που είναι και αυτοί, γιατί αλλιώς η φωνή μας, η φωνή των Σκιαθιτών, θα ήταν ξεχασμένη.

Εμείς, οι Σκιαθίτες, δεν κυβερνούμε την Σκιάθο, άλλοι την κυβερνούν, οι ξενόφερτοι. Κρίμα... που μας κατάντησαν.



ΑΠΟ:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger