Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Προσφορές διαμονής από… 17 ευρώ!

Επαγγελματίες προσεγγίζουν τουρίστες εν μέσω κρίσης





Σε «μπαράζ» προσφορών προχωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα, πλήθος επαγγελματιών του χώρου εστίασης και διασκέδασης, αλλά και του ξενοδοχειακού κλάδου στη Μαγνησία, τη Θεσσαλία αλλά και την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Ελλάδας.


Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέσα από γνωστό διαδικτυακό χώρο κράτησης – πώλησης ξενοδοχειακών υπηρεσιών, προσφέρονται και για τη Μαγνησία, οικονομικά πακέτα διαμονής (σε κάποιες περιπτώσεις και με ημιδιατροφή) για συγκεκριμένες ημέρες του καλοκαιριού, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογών και σε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.


Σε επίπεδο Θεσσαλίας, μπορεί κανείς να εντοπίσει για παράδειγμα, διαμονή στην Καλαμπάκα με 30 ευρώ το δίκλινο (από 60 ευρώ) με προσφορά για «check out» στις 4 το απόγευμα αντί στις 12 μ.μ., ενώ ειδικότερα στη Μαγνησία, ξενοδοχείο τριών αστέρων της Πορταριάς με 30 ευρώ το δίκλινο και πρωϊνό, επιπλωμένο διαμέρισμα στον Κατηγιώργη Πηλίου 30 ευρώ για δύο-τρία άτομα, αλλά και studio στη περιοχή της Αφήσσου με 17 ευρώ!


Στη Σκόπελο αντίστοιχα, για διαμονή μέχρι τις 15 Ιουλίου 40 ευρώ με πρωϊνό και δωρεάν φιλοξενία παιδιών, στη Σκιάθο επίσης για τον Ιούλιο διαμέρισμα 3 κλειδιών 40 ευρώ από 95 ευρώ της κανονικής τιμής. Μέσα από τις ιστοσελίδες εξάλλου των επιχειρήσεών τους, αρκετοί είναι οι επαγγελματίες, οι οποίοι κάνουν πολλές ειδικές προσφορές σε αρκετές ακόμη περιοχές της Μαγνησίας.


Παράλληλα, επαγγελματίες εστίασης γνωστοποιούν ότι προσφέρουν σερβιριζόμενους καφέδες και άλλα ροφήματα στη τιμή του 1- 1,5 ευρώ, καθώς και άλλου είδους προσφορές, όπως καφές με δώρο γλύκισμα και εμφιαλωμένο νερό.

Στη Β. Εύβοια
Όπως μας ενημέρωσε εξάλλου η γνωστή εταιρεία «Maestro Group» που τον Ιούνιο προσέφερε δωρεάν διακοπές σε εκατοντάδες οικογένειες ανέργων στο Club Αγία Άννα, για διαμονή σε κάμπινγκ, υπάρχει νέα προσφορά και για όσες ημέρες μείνει κάποιος, από τις 22 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου, άλλες τόσες δώρο θα έχει για τον Σεπτέμβριο, ενώ υπάρχουν οικογενειακά πακέτα σε σκηνές με 33 ευρώ ημερησίως με δραστηριότητες και εκδρομικές εξορμήσεις κ.λ.π..

Ανάλογη είναι η προσφορά του ξενοδοχείου «Thalatta Seaside Hotel» στην Εύβοια, όπου σύμφωνα με δελτίο τύπου, υπάρχει οικονομικό πρόγραμμα για δύο ενήλικες και δύο παιδιά σε δωμάτιο, με τον τίτλο «Μαμάδες με παιδιά εν δράσει» με τη διαμονή του…μπαμπά, να είναι δωρεάν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger