Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

K. Kαρτάλης: Συγχαρητήρια μαθητών







Με αφορμή την ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελληνίων εξετάσεων, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης δήλωσε «Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι πάντα μία κρίσιμη καμπή στη μαθητική ζωή καθώς ουσιαστικά σηματοδοτούν την ένταξη των μαθητών σε ένα νέο στάδιο της ζωής τους, περισσότερο δημιουργικό αλλά και περισσότερο απαιτητικό. Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Μαγνησίας για τους κόπους τους.

Τους διαβεβαιώνω ότι η χώρα έχει ανάγκη όλους τους νέους, ανεξάρτητα από τη βαθμολογία που πήραν στις εξετάσεις. Προσβλέπει στις δυνάμεις τους, στον ενθουσιασμό τους και στη συμμετοχή τους για να γίνουν όλες εκείνες οι αλλαγές που χρειάζονται.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα συνεχίσουν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, η ευχή μου είναι να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία προσφέρεται από το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας ώστε να θωρακίσουν επιστημονικά το μέλλον τους. Θερμές ευχές και στις οικογένειες όλων των μαθητών και μαθητριών και φυσικά και στην εκπαιδευτική κοινότητα που παρά τις αντίξοες συνθήκες επιμένει στο δημόσιο αγαθό της παιδείας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger